Povezane novice

Na tragediji Palestincev Golob ne želi delati predvolilne kampanje

Delo 09.05.2024
Po desetletju prizadevanj je vlada zgolj navidez soglasno odločila, da začne postopek za priznanje Palestine kot neodvisne in suverene države. V nadaljevanju preberite: Vlada Roberta Goloba je sprejela sklep, v katerem predlaga priznanje Palestine kot… »

Golob o priznanju Palestine: Grozote v Gazi se morajo končati

Dnevnik 09.05.2024
Priznanje Palestine je vzvod pritiska za končanje spopadov v Gazi, je po današnji seji vlade, na kateri je ta sprožila postopke za priznanje Palestine, povedal premier Robert Golob. Poudaril je, da je koalicija v tem enotna, in izrazil upanje, da bo… »

Golob: Današnje dejanje je pod lupo celotnega sveta

Delo 09.05.2024
Slovenija kot nestalna članica VS OZN nosi bistveno večjo odgovornost danes, kot bi jo v preteklosti, je o priznanju Palestine povedal predsednik vlade. Vlada je začela postopek za priznanje Palestine kot neodvisne in suverene države. »Slovenija kot… »

Vlada začela postopek priznanja Palestine. Golob: Grozote v Gazi se morajo končati.

RTV Slovenija 09.05.2024
Grozote, ki smo jim vsak dan priča v Gazi, so nedopustne in se morajo končati. Vsa dejanja vlade so usmerjena prav v to, kako čim prej končati te grozote in olajšati trpljenje palestinskega ljudstva, je po seji vlade povedal premier Robert Golob… »

Golob: "Glede priznanja Palestine je naš pristop inovativen!"

Zurnal24 09.05.2024
Slovenija bo Palestino priznala, če bodo izpolnjena določena pričakovanja vlade, je danes sporočil predsednik vlafde Robert Golob in pri tem poudaril, da je glede tega sklepa enotna celotna koalicija. "Vsa dejanja vlade, vključno z današnjim sklepom… »

Fajon: Vlada začela s postopki za priznanje Palestine

Dnevnik 09.05.2024
Vlada je danes sprožila postopke za priznanje Palestine, je v izjavi novinarjem dejala zunanja ministrica Tanja Fajon. Po njenih besedah gre za prvi, pomemben in nepovraten korak v procesu priznanja. Napovedala je še, da bo vlada v roku enega meseca… »

Robert Golob o priznanju Palestine: »Grozote so nedopustne in se morajo končati«

Necenzurirano 09.05.2024
Že včeraj se je šušljalo, da utegne slovenska vlada vendarle storiti konkretnejši korak proti priznanju Palestine. Danes sta po seji vlade to potrdila tudi zunanja ministrica Tanja Fajon in premier Robert Golob. »Vesela sem, da je vlada naredila… »

VLADA SPROŽILA POSTOPKE ZA PRIZNANJE PALESTINE: Državni zbor bo odločitev prejel do sredine junija

Regional 09.05.2024
Vlada je danes sprožila postopke za priznanje Palestine, je v izjavi novinarjem dejala zunanja ministrica Tanja Fajon. Po njenih besedah gre za prvi, nepovratni korak v postopku priznanja. Napovedala je še, da bo vlada v roku enega meseca oziroma do 13… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem