Povezane novice

DVK odločil, kaj bo z listo stranke Vesna po smrti Mance Košir

Zurnal24 09.05.2024
V Vesni so z odločitvijo zadovoljni. DVK je danes potrdila tudi kandidatne liste šestih strank. Stranka Vesna bo na evropskih volitvah nastopila z osmimi kandidati, prostor, kjer bi bilo zapisano ime njihove pokojne kandidatke Mance Košir, pa bo na… »

Vesna na evropske volitve z osmimi kandidati in praznim prostorom na glasovnici

RTV Slovenija 09.05.2024
DVK je določil, da bo zaradi smrti Vesnine kandidatke Mance Košir na volitvah na glasovnici ostal prazen prostor. Glede na to, da je bila lista že potrjena, to ni pravno sporno. V Vesni so z odločitvijo zadovoljni. DVK je doslej potrdil osem list. DVK… »

DVK: Vesna po smrti Mance Košir na evropske volitve le z osmimi kandidati

Dnevnik 09.05.2024
Državna volilna komisija je danes potrdila naslednje liste kandidatk in kandidatov za evropske volitve: Slovenske ljudske stranke, Socialnih demokratov, Gibanja Svoboda, Slovenske demokratske stranke, Levice in Državljanskega gibanja Resni.ca. Zaradi… »

DVK potrdila osem list, prostor za Manco Košir bo ostal prazen

Delo 09.05.2024
Rok za vlaganje kandidatnih list za evropske volitve 9. junija se izteče v petek. Državna volilna komisija (DVK) je sprejela odločbe o potrditvi osmih list kandidatk in kandidatov, in sicer strank Slovenska ljudska stranka (SLS), Socialni demokrati… »

Začenja se kampanja pred evropskimi volitvami, v Sloveniji tudi kampanja za tri referendume

RTV Slovenija 09.05.2024
Danes so se začele štiri volilne kampanje – za volitve v evropski parlament in za posvetovalne referendume o evtanaziji, uporabi konoplje ter uvedbi preferenčnega glasu na parlamentarnih volitvah. Še do petka je čas za vložitev kandidatnih list… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem