Povezane novice

Pod vplivom alkohola v tovornjaku prevažal 27 državljanov Turčije

Delo 10.05.2024
Postojnski policisti so v četrtek v Petelinjah ustavili tovornjak, v katerem je bilo 27 državljanov Turčije, od tega devet otrok. 34-letni albanski voznik, ki jih je nezakonito pripeljal v Slovenijo, ni imel veljavnega vozniškega dovoljenja, preizkus… »

PREVAŽAL 27 PREBEŽNIKOV, OD TEGA DEVET OTROK: Šofer vinjen, vozilo pa vse prej kot brezhibno

Regional 10.05.2024
Policisti so sinoči v Petelinjah ustavili tovornjak, ki ga je vozil Albanec brez vozniškega dovoljenja. Na vozilu je imel nameščene ukradene registrske tablice, bil je vinjen, predvsem pa je prevažal poseben tovor. Fotografija je simbolična. Sinoči… »

Mrtvo pijan, brez vozniške divjal v naselju

Zurnal24 10.05.2024
Policisti so ustavili prehitrega voznika, za katerega se je izkazalo, da je brez veljavnega vozniškega dovoljenja in mrtvo pijan. V sredo okoli 17. ure so policisti Policijske postaje Murska Sobota ustavili 52-letnega voznika zaradi prehitre vožnje. V… »

#foto Pijan in brez vozniškega izpita v tovornjaku tihotapil tujce

Dnevnik 10.05.2024
Postojnski policisti so sinoči ustavili albanskega voznika, ki je tovornjak vozil pijan in brez vozniškega izpita, v njem pa tihotapil še 27 turških državljanov, od tega devet otrok. Brez vozniškega dovoljenja in opit (alkotest je pokazal 0.52… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem