Povezane novice

#video 107. Dirka po Italiji: Prošnje Ganne niso zalegle, Pogačar najboljši tudi v kronometru

Dnevnik 10.05.2024
Slovenski kolesar Tadej Pogačar (UAE Team Emirates) je na dirki po Italiji etapno zmago v kronometru povečal svoje vodstvu v skupnem seštevku na dve minuti in 36 sekund. Svoj zadnji kronometer je Pogačar odpeljal lani avgusta na svetovnem prvenstvu v… »

"Dvakrat so mi povedali razliko, a nisem razumel"

Zurnal24 10.05.2024
Tadej Pogačar najhitrejši na kronometru sedme etape Gira. Slovenski kolesarski as Tadej Pogačar je storil še en velik korak k zmagi na dirki po Italiji, čeprav je za njo šele prvi teden. Kolesar ekipe UAE Emirates je namreč potolkel konkurenco tudi… »

Tadej Pogačar je poletel, Geraint Thomas podoživel Višarje

Delo 10.05.2024
Slovenski zvezdnik je v vožnji na čas v 7. etapi Gira ugnal tudi Filippa Ganno in v rožnati majici ušel tekmecem za več kot dve minuti in pol. V nadaljevanju preberite: »Rad bi se dobro počutil na kolesu za kronometer,« je bila skromna želja… »

VELIK KORAK K ZMAGI NA DIRKI PO ITALIJI: Tadej Pogačar najhitrejši na kronometru sedme etape! (VIDEO)

Regional 10.05.2024
Slovenski kolesarski as Tadej Pogačar je storil še en velik korak k zmagi na dirki po Italiji, čeprav je za njo šele prvi teden. Kolesar ekipe UAE Emirates je namreč potolkel konkurenco tudi na dobrih 40 kilometrov dolgem kronometru, ki se je končal… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem