Povezane novice

Nemo na krilih glasov strokovnih žirij "strl kodo" in osvojil 68. Evrovizijo

RTV Slovenija 11.05.2024
Zmagovalka Evrovizije 2024 je Švica oz. v njenem imenu Nemo s skladbo The Code. Na drugem mestu je končal Hrvat Baby Lasagna. Predstavnica Slovenije Raiven se je na koncu uvrstila na 23. mesto. To je tretja evrovizijska zmaga za Švico, ki je na tem… »

Video: Izraelka vadila za primer sovražnega občinstva na Evroviziji

Zurnal24 11.05.2024
Za nami je eden najbolj nenavadnih in najbolj napetih evrovizijskih večerov v zgodovini, ki je v znamenju diskvalifikacije enega od favoritov in napovedanih množičnih protestov zaradi nastopa izraelske predstavnice. Izraelska tekmovalka Eden Golan je… »

V Malmöju spopadi policije s propalestinskimi protestniki: "Blišč ne more skriti genocida"

RTV Slovenija 11.05.2024
V Malmöju se je zbralo več tisoč protestnikov, ki z vzkliki, plakati in palestinskimi zastavami protestirajo proti sodelovanju Izraela na letošnji Evroviziji. Policija se je pred dvorano Arena Malmö nekaterih lotila tudi s silo. V množici je bilo… »

Foto: Evrovizijski cirkus v senci politične drame, na ulicah tisoči protestnikov

Necenzurirano 11.05.2024
Pestro dogajanje okoli Evrovizije ni omejeno samo na incidente znotraj tekmovanja, kot je škandal, povezan z izključenim nizozemskim predstavnikom Joostom Kleinom. V pričakovanju današnjega večernega finala se je vrvež ovijal tudi na ulicah… »

Ali Hrvaška v primeru zmage sploh lahko gosti Evrovizijo 2025?

Dnevnik 11.05.2024
Nocoj ljubitelji glasbe ali bolje rečeno večjih glasbenih šovov že napeto pričakujejo finalni večer izbora za Pesem Evrovizije 2024, ki letos poteka v švedskem multikulturnem Malmöju, tretjem največjem švedskem mestu na jugu države. Hrvaški… »

Zaradi "incidenta" s tekmovanja izključili nizozemskega predstavnika: "Nesorazmerna kazen"

RTV Slovenija 11.05.2024
Nizozemski kandidat na Evroviziji Joost Klein ne bo sodeloval v finalu tekmovanja. EBU je sporočil, da je razlog za izključitev preiskava zaradi neprimernega vedenja. Nizozemski RTV poudarja, da se Klein snemalke ni dotaknil in da je kazen nesorazmerna… »

Finale Evrovizije: v pričakovanju glasbene zabave leta in protestov

Dnevnik 11.05.2024
Oči svetovne javnosti so uperjene v tretje največje švedsko mesto Malmö, kjer bo drevi potekal finalni večer letošnjega 68. tekmovanja za pesem Evrovizije. Na največji glasbeni zabavi na svetu bo slovenska predstavnica Raiven s skladbo Veronika med… »

TV namigi: Hrvaška zmaga na Evroviziji? Raiven tik pred Baby Lasagno

Delo 11.05.2024
Nocoj finale Pesmi Evrovizije, kjer Raiven nastopa kot 21. Za ljubitelje Abbe je tu prvi dokumentarec o slavni skupini. Luka po drugo zmago proti Oklahomi. Sobota, 10. maja Pesem Evrovizije 2024, izbor iz Malmöja (Premiera): TV SLO 1 ob 21.00 Šved… »

KDO BO ZMAGOVALEC?: V Malmöju ob protestih finalni večer Evrovizije

Regional 11.05.2024
V Malmöju se bo z današnjim finalnim večerom končalo letošnje 68. tekmovanje za pesem Evrovizije, ki ima sloves največje glasbene zabave sveta. Slovenska predstavnica Raiven bo s skladbo Veronika med 26 nastopajoči nastopila kot 22. po vrsti. Tako… »

Dan D na Evroviziji, Raiven bo nastopila v sendviču glavnih favoritov

Zurnal24 11.05.2024
V multikulturnem Malmöju, tretjem največjem švedskem mestu na jugu države z veliko palestinsko skupnostjo, se bo z današnjim finalnim večerom končalo letošnje 68. tekmovanje za pesem Evrovizije, ki ima sloves največje glasbene zabave sveta… »

Za Baby Lasagno navija tudi župnik

Dnevnik 11.05.2024
V švedski Areni Malmö bo danes finale izbora pesmi za Evrovizijo. Možnosti za zmago hrvaškega predstavnika Baby Lasagne s pesmijo Rim Tim Tagi Dim se iz dneva v dan povečujejo, glede na evrovizijske stavnice pa bi ga lahko prehitela le Švicar Nemo… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem