Povezane novice

Šele moštveni kolegi Pogija prepričali v zmago

Zurnal24 11.05.2024
Slovenski kolesarski velezvezdnik je dobil še tretjo etapo v prvih osmih dneh tokratnega Gira. Tadej Pogačar na dirki po Italiji nadaljuje svoj šov. Dobil je tudi osmo, prvo pravo gorsko etapo s ciljem v zimsko-športnem središču Prati di Tivo… »

Giro 2024: Pogačar zmagal tudi na osmi etapi

Dnevnik 11.05.2024
Slovenski kolesar Tadej Pogačar na dirki po Italiji nadaljuje svoj šov. Dobil je tudi osmo, prvo pravo gorsko etapo s ciljem v zimsko-športnem središču Prati di Tivo. Kolesar ekipe UAE Emirates sicer tokrat ni napadal, je pa dobil sprint skupine, ki… »

Tudi sprint za 12 točk: Pogačar prvi na vrhu Prati di Tiva

RTV Slovenija 11.05.2024
Tadej Pogačar na 107. Dirki po Italiji še naprej kaže izjemne predstave. Dobil je že tretjo etapo, potem ko je bil po 15-km ciljnem vzponu na Prati di Tivo zanesljivo najboljši v sprintu deveterice. S tem je še povečal vodstvo v skupnem seštevku… »

POGAČAR Z NOVO ZMAGO: Dobil je tudi osmo gorsko etapo v Italiji

Regional 11.05.2024
Slovenski kolesar Tadej Pogačar je na dirki po Italiji dobil tudi osmo, prvo pravo gorsko etapo s ciljem v zimsko-športnem središču Prati di Tivo. Za Pogačarja, ki ima zdaj dve minuti in 40 sekund prednosti pred najbližjim zasledovalcem, je bila to… »

Pogačar znova ugnal tekmece, tokrat je bil najmočnejši v klanec

Zurnal24 11.05.2024
Osma etapa Gira je znova pripadla slovenskemu šampionu. Tadej Pogačar (UAE Team Emirates) je po prepričljivi zmagi na kronometru osmo etapo začel z nekaj več kot dvema minutama in pol prednosti pred Danielom Martinezom (Bora-hansgrohe) in Geraintom… »

Pogačar: "Lepa prednost, a do Rima je še dolga pot."

RTV Slovenija 11.05.2024
"Zdaj je odgovornost na UAE Emirates. Zdaj lahko dirko le še izgubijo, kot se pravi," po razpletu kronometra v Perugii priznava ekipa Ineos Grenadiers, medtem ko v rožnato majico odeti slovenski šampion opozarja, da sta pred njim še dve tretjini Gira… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem