Povezane novice

Netanjahu / »Ali mi, Izrael, ali oni, Hamasove pošasti, za to gre v tej vojni«

Mladina 13.05.2024
Izraelski premier Benjamin Netanjahu pa je vojno v Gazi danes označil za vojno za obstanek Izraela. Izraelska vojska danes nadaljuje napade na mesto Rafa na jugu območja Gaze in v Džabaliji na severu palestinske enklave. Obe mesti množično… »

Vojna v Gazi: V Turčiji se zdravi več kot tisoč članov Hamasa

Dnevnik 13.05.2024
Turški predsednik Recep Tayyip Erdogan je danes dejal, da se v Turčiji zdravi več kot tisoč pripadnikov palestinskega gibanja Hamas, ob tem pa ponovil, da Hamas ni teroristična organizacija. Z grškim premierjem Kiriakosom Micotakisem sta se sicer… »

Erdogan / »Imenovati Hamas za teroristično organizacijo bi bilo kruto«

Mladina 13.05.2024
Turški predsednik Erdogan je dejal, da se v Turčiji zdravi več kot tisoč pripadnikov palestinskega gibanja Hamas, ob tem pa ponovil, da Hamas ni teroristična organizacija. Turški predsednik Recep Tayyip Erdogan je dejal, da se v Turčiji zdravi več… »

Netanjahu vojno v Gazi označil kot vojno za obstanek Izraela

RTV Slovenija 13.05.2024
Izraelski premier Benjamin Netanjahu je vojno v Gazi označil kot vojno za obstanek Izraela in poudaril, da so odločeni zmagati v tej vojni, v kateri bo po njegovih besedah sovražnik plačal visoko ceno za svoja dejanja. "Ali mi, Izrael, ali oni… »

Ministrica Tanja Fajon obiskala Združene arabske emirate: Emirati so zelo kritični do vojne v Gazi

RTV Slovenija 13.05.2024
Zunanja ministrica Tanja Fajon se je sešla z zunanjim ministrom Združenih arabskih emiratov Abdulahom bin Zajedom Al Nahjanom, s katerim sta se zavzela za krepitev humanitarne pomoči za Gazo. Fajon je ZAE pozvala k odprtju veleposlaništva v Sloveniji… »

Fajon ob pogovorih o Gazi izrazila željo po tesnejših meddržavnih vezeh

Delo 13.05.2024
Zunanja ministrica se je danes v Abu Dabiju sestala z zunanjim ministrom Združenih arabskih emiratov Abdulahom bin Zajedom al Nahjanom. Zunanja ministrica Tanja Fajon se je danes v Abu Dabiju sestala z zunanjim ministrom Združenih arabskih emiratov… »

FAJONOVA NADALJUJE TURNEJO V ZDRUŽENIH ARABSKIH EMIRATIH: So drugi najpomembnejši partner Slovenije po obsegu blagovne…

Regional 13.05.2024
Zunanja ministrica Tanja Fajon se bo danes v okviru svoje bližnjevzhodne turneje v Abu Dabiju sestala z zunanjim ministrom Združenih arabskih emiratov Abdualhom bin Zajedom al Nahjanom. Osrednji temi pogovorov bosta humanitarne razmere v Gazi in… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem