Povezane novice

ODZIV JANŠE NA LOGARJEVE IZJAVE O PREVZEMU VODENJA SDS: "Ne nasedajmo, kost so vam vrgli sredi volilne kampanje"

Regional 13.05.2024
Poslanec SDS in kandidat za predsednika države na zadnjih predsedniških volitvah, Anže Logar, ne vidi razloga za samostojno politično pot, je povedal v intervjuju za Reporter, je pa na kongresu SDS pripravljen prevzeti vodstvo stranke. Poleg tega… »

Anže Logar je “pripravljen prevzeti” vodenje SDS

Dnevnik 13.05.2024
Poslanec SDS Anže Logar, ki v javnosti za zdaj ne razkriva, ali in kdaj bo njegova Platforma sodelovanja prerasla v politično stranko, je ponovil, da trenutno ne vidi razloga za samostojno politično pot, je pa na prihodnjem volilnem kongresu SDS… »

Janša / »SDS je suverena, v njej odloča članstvo in ni na voljo za prevzeme«

Mladina 13.05.2024
Predsednik SDS Janez Janša se je na družbenem omrežju X odzval na besede poslanca SDS Anžeta Logarja, ki je v pogovoru za Reporter napovedal, da bi bil na kongresu SDS prihodnje leto pripravljen prevzeti vodenje stranke. Predsednik SDS Janez Janša se… »

Janša se je odzval na Logarjeve besede v Reporterju

Necenzurirano 13.05.2024
Po objavi intervjuja s poslancem SDS Alešem Logarjem v reviji Reporter je bilo le vprašanja časa, kdaj se bo odzval predsednik SDS Janez Janša. Logar se je v zadnjem letu zaradi manjšega spogledovanja z disidenstvom znašel v zadnjih klopeh največje… »

Janša: Ne nasedajmo, stranka SDS je suverena, v njej odloča članstvo in ni na voljo za prevzeme

RTV Slovenija 13.05.2024
Potem ko je Anže Logar v intervjuju za revijo Reporter namignil, da bi se bil na naslednjem volilnem kongresu SDS-a pripravljen potegovati za mesto predsednika stranke, je Janez Janša svoje sledilce na omrežju X opozoril, naj ne nasedajo. "Trenutno ne… »

Janša v svojem slogu nad Logarja, ki je napovedal, da bi rad prevzel SDS

Zurnal24 13.05.2024
Potem ko je Anže Logar napovedal, da bo na naslednjem kongresu stranke SDS napadel vodenje stranke, se je hitro oglasil Janez Janša. Pričakovano je zadnji intervju Anžeta Logarja, ki ga je dal za Reporter, dvignil veliko prahu in ni trajalo dolgo, da… »

Anže Logar šokiral: Pripravljen sem prevzeti stranko SDS!

Zurnal24 13.05.2024
V zadnjem intervjuju je Anže Logar presenetil z izjavo, da na strankinem kongresu cilja na prevzem stranke SDS in da pričakuje, da se mu bo Janša umaknil. Predsednik Platforme sodelovanja Anže Logar je pripravljen prevzeti SDS na kongresu prihodnje… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem