Povezane novice

Padla v Sočo in se huje poškodovala, našli so jo šele zjutraj

Zurnal24 13.05.2024
Italijanka se je podala na sprehod ob Soči. Danes ponoči so tuji varnostni organi slovenske policiste obvestili o pogrešani 28-letni državljanki Italije, ki naj bi se nahajala na območju Kobarida. Policisti so na parkirišču blizu naselja Trnovo ob… »

Iskalna akcija ob Soči: Ponoči našli njeno vozilo, zjutraj pa še poškodovano 28-letno Italijanko

RTV Slovenija 13.05.2024
Ponoči so tuji varnostni organi slovenske policiste obvestili o pogrešani 28-letni državljanki Italije, ki naj bi bila na območju Kobarida. Njeno vozilo so kmalu našli na parkirišču, zjutraj pa so ob Soči našli tudi huje poškodovano žensko. O… »

Ob reki Soči našli hudo poškodovano Italijanko

Delo 13.05.2024
28-letnica je šla na sprehod ob Soči, pri čemer ji je zdrsnilo in je padla v globino. Ponoči so slovenske policiste italijanski kolegi obvestili o pogrešani 28-letni državljanki Italije, ki naj bi se nahajala v bližini državne meje s sosednjo… »

ISKALNA AKCIJA POGREŠANE ITALIJANKE: Najprej našli vozilo, ob Soči pa nato še hudo poškodovano 28-letnico (FOTO)

Regional 13.05.2024
Danes ponoči so tuji varnostni organi slovenske policiste obvestili o pogrešani 28-letni državljanki Italije, ki naj bi se nahajala na območju Kobarida. Policisti so na parkirišču blizu naselja Trnovo ob Soči ponoči našli njeno vozilo, ob 9. uri… »

28-letnici je zdrsnilo na poti ob Soči. Ponoči je niso našli, zjutraj pa

Necenzurirano 13.05.2024
Goriške policiste so italijanski kolegi sredi noči obvestili, da je na območju Kobarida zatavala 28-letna državljana Italije. Okoli 2. ure ponoči se začela iskalna akcija. Že okoli pol tretje ure so njen avto našli na parkirišču vstopno… »

#foto Pogrešano Italijanko našli hudo poškodovano ob Soči

Dnevnik 13.05.2024
Sredi noči so slovenski policisti prejeli klic o pogrešani Italijanki nekje na območju Kobarida. Najprej so našli njen avto, kakih sedem ur kasneje pa so jo poškodovano našli ob reki Soči. Očitno ji je med sprehodom zdrsnilo in je padla v globino… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem