Povezane novice

Zasedba FDV se je končala, boj študentov se nadaljuje

Delo 13.05.2024
Fakulteta je izpolnila vse zahteve protestnikov, študenti bodo stopnjevali pritisk na Univerzo v Ljubljani. Študentska zasedba dela Fakultete za družbene vede (FDV) Univerze v Ljubljani se je v ponedeljek po šestih dneh končala. Zahteve študentov je… »

Stavka po šestih dneh zaključena, zahteve FDV protesta izpolnjene

Necenzurirano 13.05.2024
Vodstvo Fakultete za družbene vede (FDV) je danes v luči protesta študentov v podporo Palestini od Univerze v Ljubljani zahtevalo takojšnjo prekinitev sodelovanja z izraelskimi univerzami in podjetji, ki imajo povezave z izraelsko orožarsko… »

Študenti FDV-ja so na skupščini izglasovali konec zasedbe. "Naše zahteve so izpolnili v celoti."

RTV Slovenija 13.05.2024
Študenti, ki so zasedli FDV, so na skupščini po pogovoru z rektorjem Univerze v Ljubljani izglasovali konec zasedbe. Kot pravijo, so v celoti ugodili njihovim zahtevam. Fakulteta za družbene vede (FDV) je po šestih dneh zasedbe osrednje predavalnice… »

FDV za prekinitev sodelovanja z izraelskimi ustanovami

Mladina 13.05.2024
Vodstvo ljubljanske Fakultete za družbene vede (FDV) je Univerzo v Ljubljani (UL) pozvalo k prekinitvi sodelovanja z izraelskimi ustanovami, ki imajo dokazano povezave z izraelsko orožarsko industrijo. Vodstvo Fakultete za družbene vede (FDV) je danes… »

#video Zasedba FDV: zavzemanje za prekinitev sodelovanja z izraelskimi ustanovami, povezanimi z orožarsko industrijo

Dnevnik 13.05.2024
Študenti, ki iz protesta spričo dogajanja v Gazi zasedajo predavalnico ljubljanske Fakultete za družbene vede (FDV), so na današnji novinarski konferenci ponovili svoje zahteve do fakultete in univerze. Zahtevajo, da instituciji javno in jasno… »

Študenti FDV / »Pri simboliki se ne bomo ustavili«

Mladina 13.05.2024
Študenti, ki iz protesta spričo dogajanja v Gazi zasedajo predavalnico ljubljanske Fakultete za družbene vede (FDV), so na novinarski konferenci ponovili svoje zahteve do fakultete in univerze. Študenti, ki iz protesta spričo dogajanja v Gazi… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem