Povezane novice

"Če bi mi kdo to rekel, bi takoj podpisal"

Zurnal24 13.05.2024
Pogačar: To je bil skoraj popoln teden. Slovenski kolesarski as Tadej Pogačar je na spletni novinarski konferenci na prost dan dirke po Italiji prvi teden ocenil kot skoraj popolnega. Čeprav je pred dirko napovedal, da ni njegov cilj vseskozi nositi… »

Pogačar brez pice, zato pa z izjemnimi spomini na uvodni teden

RTV Slovenija 13.05.2024
"Skoraj popoln teden je za menoj. Za oceno 10. Če bi mi kdo rekel, da bom vodil za 2:40, bi takoj podpisal," se je Tadej Pogačar ob prostem dnevu na 107. Dirki po Italiji ozrl za prvim tednom dirkanja, v katerem je občutil tudi naklonjenost navijačev… »

Pogačar prvi teden ocenil s čisto desetko

Dnevnik 13.05.2024
Prvi favorti letošnjega Gira je v podaljšanem prvem tednu dirkanja opravičil vlogo favorita in ima po devetih etapah najvišjo prednost v zadnjem desetletju. Prvih devet etap 107. kolesarske dirke po Italiji je minilo povsem v slogu Tadeja Pogačarja… »

Direktor Visme: "Hvaležni moramo biti Tadeju Pogačarju"

Zurnal24 13.05.2024
Tadej Pogačar je odigral ključno vlogo ob zmagi kolesarja Visme Lease A Bike v deveti etapi dirke po Italiji. Tadej Pogačar tudi po devetih etapah ostaja zanesljivo na vrhu skupne razvrstitve dirke po Italiji. Slovenski kolesar, ki je letos vpisal že… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem