Povezane novice

Novorojenček v košu za smeti: mali Ivan je osvojil srca vseh v bolnišnici, pa tudi celotne države

Dnevnik 14.05.2024
Novorojenček, ki so ga v ponedeljek zvečer našli v košu za smeti v naselju na obrobju Zagreba, ima apetit, glasno joka in je živahen, pravijo zdravniki. Nadeli so mu začasno ime, Ivan, po zdravniku, ki ga je ob prihodu sprejel. Policija sicer… »

NOVOROJENČEK, NAJDEN V SMETNJAKU, JE BIL ROJEN POL URE PREJ: Jok so prestregli najstniki na poti domov s treninga (FOTO)

Regional 14.05.2024
Pretresljiva zgodba prihaja iz Zaprešića pri Zagrebu. Kot poroča portal 24sata, je sinoči poklicala policijo skupina najstnikov in povedala, da so v košu za smeti našli dojenčka. Smetnjak, v katerem so sinoči našli novorojenčka. Foto: posnetek… »

Najstnika v košu za smeti našla komaj uro ali dve starega novorojenčka

Necenzurirano 14.05.2024
Prve informacije so bile nejasne. Nekateri hrvaški mediji so v ihti pisali, da je bii zabojniku za odpadke v Zaprešiču najden novorojenček huje poškdovan, da je okrvavljen. Kasneje so iz bolnišnice v Zagrebu sporočili, da je z njim vse v redu. Zdaj… »

V smeteh našli okrvavljenega novorojenčka

Zurnal24 14.05.2024
Novorojenčka so prepeljali v zagrebško bolnišnico. Na območju Zaprešića pri Zagrebu so v smeteh našli novorojenčka, zavitega v odejo, poroča Index.hr. Po prvih podatkih je bil otrok krvav in je imel poškodbe glave. Novorojenčka so v kritičnem… »

V zabojniku za odpadke našli novorojenčka

Necenzurirano 14.05.2024
V Zaprešiču v bližini hrvaško-slovenske meje so v ponedeljek pozno zvečer v zabojniku za odpadke našli dojenčka. Po prvih informacijah, ki jih posredujejo hrvaški mediji, je bil novorojenček krvav, imel naj bi poškodobe glave. Po najdbi so ga… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem