Povezane novice

Odbor DZ-ja: Odlok o razpisu referenduma o rabi konoplje ni v neskladju z ustavo

RTV Slovenija 14.05.2024
Odbor DZ-ja za zdravstvo je sprejel mnenje, da odlok o razpisu posvetovalnega referenduma o rabi konoplje ni v neskladju z ustavo. Za mnenje, ki ga je pripravila parlamentarna zakonodajnopravna služba, je glasovalo devet poslancev, štirje so bili proti… »

Referendum o konoplji je protiustaven

Savinjsko Šalaške 14.05.2024
Na 38. nujni seji Odbora za zdravstvo so poslanci razpravljali o zahtevi za oceno ustavnosti in zakonitosti Odloka o razpisu posvetovalnega referenduma o gojenju in predelovanju konoplje v medicinske namene ter o gojenju in posedovanju konoplje za omejeno… »

Zadnji dan za vstop v kampanjo pred posvetovalnimi referendumi

RTV Slovenija 14.05.2024
V kampanjo pred tremi posvetovalnimi referendumi, ki bodo sočasno z evropskimi volitvami, lahko stranke ter pravne in fizične osebe vstopijo še danes. Izteka se namreč rok, do katerega morajo organizatorji kampanje odpreti posebne transakcijske… »

Danes zadnji dan za odprtje računa

Zurnal24 14.05.2024
V kampanjo pred tremi posvetovalnimi referendumi, ki bodo sočasno z evropskimi volitvami 9. junija, lahko stranke ter pravne in fizične osebe vstopijo še danes. Izteče se namreč rok, do katerega morajo organizatorji kampanje odpreti posebne… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem