Povezane novice

Znan vrstni red strank na glasovnicah za evropske volitve

Delo 14.05.2024
Poleg volitev evropskih poslancev bodo državljani lahko odločali tudi o kopici referendumskih vprašanj. Državna volilna komisija je v torek z žrebom določila vrstni red kandidatnih list, po katerem bodo izpisane na glasovnici za volitve poslancev iz… »

V enem dnevu bo mogoče zaslužiti 90 evrov

Zurnal24 14.05.2024
Državna volilna komisija je določila vrstni red ugotavljanja izida glasovanja na evropskih volitvah in referendumih. Sprejela je tudi spremembo v zvezi s plačilom članom volilnih odborov in tajnikom. Na današnji seji je Državna volilna komisija… »

Objavljena vrstna reda kandidatnih list na glasovnicah za evropske volitve in ugotavljanja izida glasovanja

Dnevnik 14.05.2024
Državna volilna komisija (DVK) je danes z žrebom določila seznam potrjenih kandidatnih list na evropskih volitvah. Tako je znano, po kakšnem vrstnem redu bo na glasovnicah zapisanih 11 kandidatnih list, ki se bodo 9. junija potegovale za sedeže v… »

Kakšno naključje: poglejte, kateri sta stranki s številko 1 in 2

Zurnal24 14.05.2024
Na sedežu DVK so opravili žreb, s katerim so določili vrstni red strankarskih list na volitvah v Evropski parlament. Državna volilna komisija (DVK) je danes z žrebom določila seznam potrjenih kandidatnih list na evropskih volitvah. Tako je znano, po… »

Na glasovnicah za evropske volitve enajst list kandidatov

Gorenjski glas 14.05.2024
Državna volilna komisija je potrdila enajst kandidatnih list za evropske volitve, ki bodo potekale 9. junija. Listo Piratske stranke je zavrnila, ker so predložili premalo podpisov. Istočasno z volitvami slovenskih poslancev v Evropski parlament bodo… »

Izžreban je vrstni red kandidatnih list na glasovnicah za evropske volitve

RTV Slovenija 14.05.2024
Državna volilna komisija (DVK) je z žrebom določila seznam potrjenih kandidatnih list na evropskih volitvah. Tako je znano, po kakšnem vrstnem redu bo na glasovnicah zapisanih 11 kandidatnih list. Seznam kandidatnih list po izžrebanem vrstnem redu si… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem