Povezane novice

Zaradi snega brez vzpona na kultni prelaz

Zurnal24 14.05.2024
Dirka po Italiji ne bo obiskala prelaza Stelvio. Vodstvo kolesarske dirke po Italiji je danes sporočilo, da so morali zaradi vremenskih razmer spremeniti traso 16. etape, ki bo na vrsti 21. maja. Tratnikov junaški pobeg se ni izšel, Pogačar preživel… »

Dvojna francoska zmaga v 10. etapi, Pogačar ohranil skupno vodstvo

Dnevnik 14.05.2024
Francoz Valentin Paret-Peintre je zmagovalec 10. etape dirke po Italiji od Pompejev do gore Bocca della Selva v Kampaniji. Drugi je bil njegov rojak Romain Bardet, pred slovenskim kolesarjem Janom Tratnikom, ki je po samostojnem pobegu vodil vse do 3 km… »

Tratnikov junaški pobeg se ni izšel, Pogačar preživel vse napade

Zurnal24 14.05.2024
V vodstvu 10. etape Gira d'Italia je dolgo časa bil Slovenec Jan Tratnik (član ekipe Visma-Lease a Bike), ki pa sta ga Francoza, prva zasledovalca, na koncu ujela. Zmage se je tako veselil Valentin Paret-Peintre (Decathlon–AG2R La Mondiale). Tadej… »

Francoza Janu Tratniku preprečila sanjski dan

Delo 14.05.2024
Idrijčan je v 10. etapi dirke po Italiji dolgo bežal sam in se moral sprijazniti s 3. mestom. Tadej Pogačar le sledil tekmecem. V nadaljevanju preberite: Slovenski navijači so v 10. etapi Gira lahko uživali v še eni vrhunski predstavi svojih… »

Francoz Paret Peintre pokvaril pravljični pobeg Tratnika

RTV Slovenija 14.05.2024
Jan Tratnik za herojsko predstavo na 10. etapi kolesarske Dirke po Italiji ni bil nagrajen z zmago. Po solovožnji skoraj 40 km ga je slabe tri km pred ciljem dolgega zaključnega klanca ujel poznejši zmagovalec Valentin Paret Peintre (Decathlon AG2R)… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem