Povezane novice

Na večini upravnih enot bodo zaposleni odslej stavkali vse dni v tednu

RTV Slovenija 15.05.2024
Na 34 od 58 upravnih enot nameravajo zaposleni do izpolnitve zahtev stavkati vse dni v tednu, in ne le ob sredah kot doslej. V Sindikatu državnih organov Slovenije so kritični do razširjenega nabora nalog, a na ministrstvu menijo, da je ta nabor… »

Na 34 upravnih enotah stavka do preklica

Delo 15.05.2024
Sindikati so se odločili, da bodo stavkovne srede ohranili še na 15 upravnih enotah. »Težave, s katerimi se spoprijemajo zaposleni na upravnih enotah, so posledica dolgoletnega zanemarjanja upravnih enot. Sistem upravnih enot je namreč najslabše… »

Na teh upravnih enotah bodo stavkali vsak dan do preklica

Zurnal24 15.05.2024
Zaposleni na 34 od 58 upravnih enot od danes dalje stavkajo do izpolnitve zahtev. Še na 15 upravnih enotah ohranjajo stavkovne srede. Ob tem pa v sindikatu državnih organov opozarjajo na pritiske, ki so jih deležni stavkajoči. Sprožili so že… »

V živo Na upravnih enotah bodo zaostrili stavko

Dnevnik 15.05.2024
Na 38 upravnih enotah po Sloveniji bodo zaostrili stavko. Kako bo ta potekala, je Sindikat državnih organov Slovenije predstavil na novinarski konferenci. Na upravnih enotah nameravajo zaostriti stavko. Do izpolnitve zahtev nameravajo na 38 od skupno 58… »

Na večini upravnih enot odslej stavkajo vsak dan

Zurnal24 15.05.2024
Na večini upravnih enot bodo stavkali do preklica ob razširjenem naboru nujnih nalog. Ministrstvo za javno upravo je načelnikom poslalo razširjen nabor nujnih nalog, ki se morajo opravljati tudi med stavko. Zaposleni na upravnih enotah bodo danes… »

Na voljo le najnujnejše storitve, krajevni uradi zaprti

Dnevnik 15.05.2024
Zaradi ignorance ministrstva za javno upravo in neizpolnitve stavkovnih zahtev Sindikata državnih organov Slovenije danes že deseto sredo zapored stavkajo na večini upravnih enot v državi. Ponekod so se odločili celo za zaostritev in bodo vse do… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem