Povezane novice

Bolezni so specifika Gira

Dnevnik 15.05.2024
Jonathan Milan (Lidl-Trek) je po Tadeju Pogačarju drugi kolesar letošnjega Gira z več kot eno etapno zmago. Italijan je dobil sprint v kraju Francavilla al Mare, Slovenec pa je zanesljivo ostal v rožnatem. Za kolesarji na 107. dirki po Italiji je… »

Zmaga vijolične majice, padec Pogijeva moštvenega kolega

Zurnal24 15.05.2024
Jonathan Milan zmagovalec 11. etape Gira. Italijan Jonathan Milan (Lidl-Trek) je zmagal v 11. etapi kolesarke dirke po Italiji. Konkurenco je mož v vijoličasti majici (najboljši na dirki po točkah) ugnal s prepričljivim sprintom v zadnjih metrih… »

Jonathan Milan zmagovalec 11. etape Gira

Dnevnik 15.05.2024
Italijan Jonathan Milan (Lidl-Trek) je zmagal v 11. etapi kolesarke dirke po Italiji. Konkurenco je ugnal s prepričljivim sprintom v zadnjih metrih etape v kraju Francavilla al Mare na obali Jadranskega morja. Slovenec Tadej Pogačar (UAE Emirates) je v… »

Milanu druga etapa po izjemnem sprintu ob Jadranskem morju

RTV Slovenija 15.05.2024
Najboljši sprinter 107. Dirke po Italiji je očitno Jonathan Milan, najmočnejši v množičnem sprintu 11. etape, ki se je po 207 km končala v Francavilli al Mare. Z drugo etapno zmago na letošnjem Giru je Furlan utrdil lastništvo ciklamne majice… »

Nov velikanski šok za Vismo, udarci se kar vrstijo

Zurnal24 15.05.2024
Nekdanja ekipa Primoža Rogliča bo po odstopu svojega glavnega aduta v skupnem seštevku dirko po Italiji nadaljevala z zgolj štirimi predstavniki. Mladi belgijski kolesar Cian Uijtdebroeks je odstopil od dirke po Italiji. Uijtdebroeks se zadnje dni ni… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem