Povezane novice

Slabo, če gre lahko od dveh najboljših le eden v Pariz

Delo 15.05.2024
Olimpijska kandidata v kanuju za Pariz aduta tudi na evropskem prvenstvu v slalomu na divjih vodah v Tacnu. V nadaljevanju preberite: Pričakovan visok vodostaj reke Save je popolnoma premešal tekmovalni urnik evropskega prvenstva v slalomu na divjih… »

Visoka voda premešala spored EP-ja; prva naslova Švicarki in Čehu

RTV Slovenija 15.05.2024
Organizatorji evropskega prvenstva v slalomu na divjih vodah v Tacnu so zaradi hidrološke napovedi, ki za prihodnje dni predvideva precej zvišano gladino reke Save, spremenili urnik tekmovanj. Prvi dan so se medalje delile v sprinterskem krosu. En dan… »

Visok vodostaj Save kroji spored EP v Tacnu

Delo 15.05.2024
Prireditelji evropskega prvenstva v kajaku in kanuju na divjih vodah v Tacnu so zaradi visokega vodostaja Save spremenili program EP. Organizatorji evropskega prvenstva v slalomu na divjih vodah v Tacnu so zaradi hidrološke napovedi, ki za prihodnje dni… »

Kajak in kanu na divjih vodah: Tretji dvoboj Savška in Božiča za Pariz

Dnevnik 15.05.2024
Na brzicah Save v Tacnu bo od jutri do nedelje 25. evropsko prvenstvo kajakašev in kanuistov na divjih vodah v slalomu. Zaradi slabe vremenske napovedi so odpovedali drevišnje odprtje prvenstva, ki je bilo predvideno na Ljubljanici v središču… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem