Povezane novice

ZPM Ljubljana Moste - Polje se bo preimenoval po svoji predsednici

Delo 15.05.2024
»Z veliko častjo, velikim priznanjem, veliko hvaležnostjo ter tudi ponižnostjo soglašam, da se moje ime doda imenu organizacije,« se je odzvala Anita Ogulin. Zveza prijateljev mladine Ljubljana Moste - Polje (ZPM MP), ki je nacionalni pomen dosegla… »

ZPM Ljubljana Moste - Polje se imenuje po Aniti Ogulin

Dnevnik 15.05.2024
Humanitarna organizacija v javnem interesu Zveza prijateljev mladine (ZPM) Ljubljana Moste - Polje se je preimenovala v Zvezo Anite Ogulin in ZPM. Preimenovanje v ničemer ne spreminja organiziranosti in dejavnosti organizacije, so še poudarili. Zveza je… »

Zveza prijateljev mladine Ljubljana Moste-Polje se je preimenovala

Zurnal24 15.05.2024
Humanitarna organizacija v javnem interesu Zveza prijateljev mladine (ZPM) Ljubljana Moste-Polje se je preimenovala v Zvezo Anita Ogulin in ZPM. Humanitarna organizacija v javnem interesu Zveza prijateljev mladine (ZPM) Ljubljana Moste-Polje se je… »

Anita Ogulin: "Z veliko hvaležnostjo ter tudi ponižnostjo soglašam, da ..."

Zurnal24 15.05.2024
Vsi poznamo njena srčna dejanja, njeno vztrajnost in željo pomagati tistim, ki jo potrebujejo. Organizacija spreminja ime v Zveza Anita Ogulin & ZPM. Anita Ogulin je edinstvena, je pogumna, močna, prijazna, vselej dostopna in skromna, ki je svoje… »

ZPM Ljubljana Moste - Polje odslej nosi ime po svoji dolgoletni predsednici Aniti Ogulin

RTV Slovenija 15.05.2024
Humanitarna organizacija Zveza prijateljev mladine (ZPM) Ljubljana Moste - Polje se je v čast dolgoletni predsednici preimenovala v Zvezo Anita Ogulin in ZPM. Kot poudarjajo, preimenovanje v ničemer ne spreminja njihove organiziranosti in dejavnosti… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem