Povezane novice

ZPM Ljubljana Moste - Polje se bo preimenoval po svoji predsednici

Delo pred 7 dnevi
»Z veliko častjo, velikim priznanjem, veliko hvaležnostjo ter tudi ponižnostjo soglašam, da se moje ime doda imenu organizacije,« se je odzvala Anita Ogulin. Zveza prijateljev mladine Ljubljana Moste - Polje (ZPM MP), ki je nacionalni pomen dosegla… »

ZPM Ljubljana Moste - Polje se imenuje po Aniti Ogulin

Dnevnik pred 6 dnevi
Humanitarna organizacija v javnem interesu Zveza prijateljev mladine (ZPM) Ljubljana Moste - Polje se je preimenovala v Zvezo Anite Ogulin in ZPM. Preimenovanje v ničemer ne spreminja organiziranosti in dejavnosti organizacije, so še poudarili. Zveza je… »

Zveza prijateljev mladine Ljubljana Moste-Polje se je preimenovala

Zurnal24 pred 7 dnevi
Humanitarna organizacija v javnem interesu Zveza prijateljev mladine (ZPM) Ljubljana Moste-Polje se je preimenovala v Zvezo Anita Ogulin in ZPM. Humanitarna organizacija v javnem interesu Zveza prijateljev mladine (ZPM) Ljubljana Moste-Polje se je… »

Anita Ogulin: "Z veliko hvaležnostjo ter tudi ponižnostjo soglašam, da ..."

Zurnal24 pred 7 dnevi
Vsi poznamo njena srčna dejanja, njeno vztrajnost in željo pomagati tistim, ki jo potrebujejo. Organizacija spreminja ime v Zveza Anita Ogulin & ZPM. Anita Ogulin je edinstvena, je pogumna, močna, prijazna, vselej dostopna in skromna, ki je svoje… »

ZPM Ljubljana Moste - Polje odslej nosi ime po svoji dolgoletni predsednici Aniti Ogulin

RTV Slovenija pred 7 dnevi
Humanitarna organizacija Zveza prijateljev mladine (ZPM) Ljubljana Moste - Polje se je v čast dolgoletni predsednici preimenovala v Zvezo Anita Ogulin in ZPM. Kot poudarjajo, preimenovanje v ničemer ne spreminja njihove organiziranosti in dejavnosti… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem