Povezane novice

SLOVAŠKI PREMIER PO ATENTATU V KRITIČNEM STANJU: Izstreljenih je bilo več strelov (FOTO, VIDEO)

Regional 15.05.2024
V streljanju po srečanju slovaške vlade v kraju Handlova blizu Bratislave je bil danes ranjen slovaški premier Robert Fico. Osumljenca za streljanje so prijeli, Fica pa so prepeljali v bolnišnico, poroča slovaška tiskovna agencija TASR. Slovaška… »

Atentat na Slovaškem / Robert Golob pretresen, Nataša Pirc Musar za ničelno toleranco do nasilja

Mladina 15.05.2024
Predsednik vlade Robert Golob in predsednica republike Nataša Pirc Musar sta obsodila današnji napad na slovaškega kolega Roberta Fica. Predsednik vlade Robert Golob in predsednica republike Nataša Pirc Musar sta obsodila današnji napad na… »

Slovaško pretresel napad na premierja Roberta Fica

Necenzurirano 15.05.2024
V kraju Handlova na Slovaškem so v sredo po seji slovaške vlade odjeknili streli. Ustreljen je bil slovaški premier Robert Fico, ki je v kritičnem stanju pristal v bolnišnici. Da je bil premier Robert Fico ustreljen in ranjen, je po poročanju… »

Objavili video posnetek trenutka, ko je atentator sprožil pet strelov

Zurnal24 15.05.2024
Slovaški premier je v današnjem streljanju po srečanju vlade v kraju Handlova blizu Bratislave utrpel hude poškodbe in je življenjsko ogrožen, je sporočila vlada na svojih kanalih na družbenih omrežjih. Osumljenca za streljanje so prijeli. Iz… »

Atentat na Fica: Kdo je 71-letni strelec, pesnik z dušo morilca?

Necenzurirano 15.05.2024
Slovaški mediji so hitro izbrskali nekaj podrobnosti o 71-letnemu osumljencu, ki je danes ustrelil slovaškega premierja Roberta Fica. Slednji se še vedno bori za življenje. Kot smo že poročali, se je na Slovaškem danes odvila groza. V kraju… »

Ostre obsodbe napada na Fica: "Nasilje nima mesta v evropski politiki."

RTV Slovenija 15.05.2024
Iz Evrope in sveta prihajajo ostre obsodbe poskusa atentata na slovaškega premierja Roberta Fica. Politični voditelji poudarjajo, da nasilje nima mesta v družbi in politiki. Streljanje je med prvimi odločno obsodila predsednica Evropske komisije… »

PRETRESENA NAD DOGAJANJEM NA SLOVAŠKEM: Golob in Pirc Musar obsodila napad na slovaškega premierja

Regional 15.05.2024
Predsednik vlade Robert Golob in predsednica republike Nataša Pirc Musar sta obsodila današnji napad na slovaškega kolega Roberta Fica, ki je bil ranjen v streljanju blizu Bratislave. Zaželela sta mu čim hitrejše okrevanje. "Pretresen sem nad… »

Atentat: Ustrelili slovaškega premierja Fica

Zurnal24 15.05.2024
Slovaškega premierja Roberta Fica so ustrelili pred poslopjem v kraju Handlova, kjer naj bi imel vladni sestanek. Fica je pred zgradbo pozdravila množica ljudi, ko so odjeknili streli. Odjeknili naj bi štirje streli, od tega naj bi eden zadel Fica v… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem