Povezane novice

SLOVAŠKI PREMIER OPERIRAN: Razkrite so nove podobnosti o njegovem zdravstvenem stanju

Regional 16.05.2024
Slovaški premier Robert Fico, ki je bil v sredo hudo ranjen v poskusu atentata, je po večurni operaciji ponovno prišel k zavesti, so poročali lokalni mediji, ki jih navaja nemška tiskovna agencija dpa. Podpredsednik slovaške vlade Robert Kalinak je… »

Predsednika pozivata k umiritvi razmer in obsodbi nasilja. Napadalca obtožili poskusa umora.

RTV Slovenija 16.05.2024
Na Slovaškem so po poskusu atentata na premierja Roberta Fica poostrili varnostne ukrepe in varovanje političnih funkcionarjev. Odhajajoča predsednica Čaputova in novoizvoljeni predsednik Pellegrini sta pozvala k umiritvi razmer in obsodbam nasilja… »

Politične napetosti so vplivale na storilca atentata, niso pa vzrok napada na Fica

Dnevnik 16.05.2024
Atentator, 71-letni pesnik Juraj C., je po streljanju na premierja Roberta Fica, katerega stanje je še vedno resno, izjavil, da se ne strinja s politiko vlade in zlasti ne z njenim odnosom do javne televizije. Torej naj bi šlo za napad s političnim… »

#video Napadalec o razlogih za atenat, Vučić in Orban skupaj na obisk k Ficu

Dnevnik 16.05.2024
Slovaški premier Robert Fico, ki je bil včeraj po srečanju slovaške vlade v kraju Handlova žrtev poskusa atentata, okreva v bolnišnici v Banski Bystrici. Njegovo življenje je po besedah kirurgov viselo na nitki, saj so bile poškodbe zelo hude, a… »

ARČON PO POSKUSU ATENTATA NA FICA: "Slovenija je varna država"

Regional 16.05.2024
Podpredsednik vlade Matej Arčon je po poskusu atentata na premierja Slovaške Roberta Fica danes zatrdil, da je Slovenija varna država in varna družba. "Zaupamo našim strokovnjakom in varnostnim organom, odzvali se bomo ustrezno," je dejal. Nosilce… »

Sin strelca in poeta Cintule: Očetu se je v glavi morda zgodil nekakšen »kratek stik«

Necenzurirano 16.05.2024
Zdravstveno stanje slovaškega premierja Roberta Fica je danes vendarle stabilno, čeprav še vedno zelo resno. Tako za kriminaliste kot za zainteresirano javnost zdaj nekoliko trši oreh predstavlja strelec, ki je policiji sicer sam priznal, da je… »

Atentat / Slovaški premier po operaciji znova pri zavesti

Mladina 16.05.2024
Ficovo zdravstveno stanje se je stabiliziralo, a je še vedno zelo resno. Slovaški premier Robert Fico, ki je bil v sredo hudo ranjen v poskusu atentata, je po večurni operaciji ponovno prišel k zavesti, so poročali lokalni mediji, ki jih navaja… »

#video Slovaški premier Robert Fico po poskusu atentata pri zavesti, a njegovo zdravstveno stanje je še vedno zelo resno

Dnevnik 16.05.2024
Slovaški premier Robert Fico, ki je bil v sredo hudo ranjen v poskusu atentata, je po večurni operaciji ponovno prišel k zavesti, so poročali lokalni mediji, ki jih navaja nemška tiskovna agencija dpa. Podpredsednik slovaške vlade Robert Kalinak je… »

Novo o atentatu na slovaškega premierja: Znano, kakšno je njegovo stanje

Zurnal24 16.05.2024
Znane so zadnje novice o stanju slovaškega premierja, potem ko je napadalec vanj izstrelil več nabojev. Slovaški predsednik vlade Robert Fico ni več v življenjski nevarnosti, je povedal podpredsednik vlade Tomas Taraba. Večurna operacija je uspela… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem