Povezane novice

Vozilo s prebežniki po begu pred policijo trčilo v zid, umrli štirje ljudje

RTV Slovenija 16.05.2024
V hudi prometni nesreči pri Sinju so umrli štirje tuji državljani, še pet jih zdravijo v splitskem kliničnem centru. Osebno vozilo s prebežniki, ki jih je prevažal državljan Madžarske, je zletelo s ceste med poskusom pobega, je pojasnila hrvaška… »

#video Tragedija med prevozom migrantov: tihotapec bežal pred policisti, umrli štirje ljudje, v kritičnem stanju tudi otrok

Dnevnik 16.05.2024
Danes zjutraj se je v okolici Sinja zgodila huda prometna nesreča, v kateri so umrli štirje tuji državljani, pet pa so jih prepeljali v klinični center v Splitu. Po pojasnilih hrvaške policije ni šlo za klasično prometno nesrečo, saj je osebno… »

Foto: Med begom pred policijo z avtom zleteli s ceste, štirje mrtvi, med njimi tudi otrok

Necenzurirano 16.05.2024
Na Hrvaškem se je v jutranjih urah pripetila tragična prometna nesreča, v kateri so življenje izgubile štiri osebe. Danes zjutraj okoli 7. ure se v Sinju zgodila prometna nesreča, v kateri so umrle štiri osebe. Policija je potrdila, da je avto… »

TRAGIČNA NESREČA: Vozilo trčilo v zid, štirje mrtvi, med hudo poškodovanimi tudi otrok

Regional 16.05.2024
V hudi prometni nesreči pri Sinju so danes zjutraj umrli štirje tuji državljani, še pet jih zdravijo v splitskem kliničnem centru. Osebno vozilo z migranti, ki jih je prevažal državljan Madžarske, je zletelo s ceste med poskusom pobega, je… »

V avtu štirje mrtvi: Voznik bežal pred policijo in treščil v zid

Zurnal24 16.05.2024
Okoli 7. ure zjutraj se je zgodila huda prometna nesreča, v kateri so umrli štirje ljudje. V naselju Brnaze, na cesti med Splitom in Sinjem, se je zgodila huda prometna nesreča. Štirje ljudje so na kraju dogodka umrli, poroča Index.hr. Preostalih pet… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem