Povezane novice

Na Rudnem polju v pol ure padlo 24 litrov dežja na kvadratni meter, škodo povzročile tudi strele

RTV Slovenija 16.05.2024
Močne padavine so v četrtek zvečer zajele večji del države, na Rudnem polju je, denimo v pol ure, med 19. in 19.30, padlo 24 litrov dežja na kvadratni meter, je sporočil Arso. V Šmarju pri Jelšah so meteorne vode zalile okoli 30 objektov. Nevihte… »

Pred nami je burna noč: Neurje, poplave, v teh krajih tudi toča

Zurnal24 16.05.2024
Huda ura nad Slovenijo. Arso je za več delov države zaradi današnjega vremenskega dogajanja izdal oranžno opozorilo. Že včeraj je bilo zaradi padavin izdano oranžno opozorilo za severozahod in jugozahod države, danes pa tudi za severovzhod. Za… »

Burno vremensko dogajanje: Na Rudnem polju v desetih minutah padlo 24 litrov dežja na kvadratni meter

Dnevnik 16.05.2024
Zahod države so zajele padavine, ki se bodo v prihodnjih urah širile proti vzhodu. Agencija RS za okolje je zaradi pričakovanih močnih padavin za severovzhod, severozahod in jugozahod države izdala oranžno vremensko opozorilo. »Pred nami je… »

Vreme: Deževno

Dnevnik 16.05.2024
Zvečer se bodo padavine razširile proti vzhodu in ponoči bo sprva pogosto deževalo, tudi grmelo. Do jutra bodo padavine že povečini ponehale. Najnižje jutranje temperature bodo od 9 do okoli 14 stopinj Celzija, je zapisano na spletnih straneh… »

Vreme: Oranžno opozorilo po novem tudi za ta del države

Zurnal24 16.05.2024
Zaradi močnih krajevnih nalivov, ki jih lahko pričakujemo danes popoldne, zvečer in v prvem delu noči na petek, je agencija za okolje izdala oranžno opozorilo. Oranžno opozorilo po novem velja za več delov države. Včeraj je bilo zaradi padavin… »

ORANŽNI ALARM ZA SLOVENSKO ISTRO IN POSOČJE: Količina padavin lahko v šestih urah preseže 100 litrov na kvadratni meter

Regional 16.05.2024
Danes bo v slovenskem Primorju spremenljivo do pretežno oblačno, občasno se bodo pojavljale krajevne plohe ali nevihte. Najvišja dnevna temperatura bo okoli 22 °C. Pihal bo šibak jugo, ki se bo sredi popoldneva začel krepiti. Morje bo rahlo… »

Arso opozarja: prihajajo močni nalivi

Domžalec 16.05.2024
Agencija Republike Slovenije za okolje (ARSO) opozarja o močnih nalivih, ki se bodo razširili danes popoldne in v noči na petek. Zaradi pričakovanih vremenskih razmer je bilo izdano oranžno opozorilo, ki velja predvsem za zahodni del države. ARSO je… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem