Povezane novice

Evrovizija / Baby Lasagna se je odrekel vladnemu denarju

Mladina 16.05.2024
Hrvaški evrovizijski predstavnik Baby Lasagna je odklonil 50.000 evrov, ki mu jih je ponudila vlada in prosil, naj jih raje nakažejo v dobrodelne namene. Hrvaški zvezdnik Baby Lasagna, ki je na evrovizijskem tekmovanju na Švedskem s pesmijo Rim Tim… »

GLADKO ZAVRNIL 50 TISOČAKOV: Vladi je predlagal, kam naj donira (FOTO)

Regional 16.05.2024
Zgodba o Baby Lasagni še vedno buri duhove, kljub koncu evrovizijskega spektakla. Mladi umetnik, ki je postal prava senzacija, se je nedavno vrnil v središče pozornosti, ko je zavrnil državno denarno nagrado, ki mu jo je ponudila hrvaška vlada. Baby… »

Baby Lasagna zavrnil nagrado hrvaške vlade: podarite denar v dobrodelne namene - Plenković pozdravil njegovo gesto

Dnevnik 16.05.2024
Za uspeh na Eurosongu je Marku Purišiću oziroma Baby Lasagni na zadnji seji hrvaške vlade čestital tudi premier Andrej Plenković in ob tem sporočil, da ga bo vlada nagradila s 50.000 evri. Pevec se je na Instagramu predsedniku vlade zahvalil in… »

Baby Lasagna se je odrekel državni denarni nagradi

RTV Slovenija 16.05.2024
Hrvaški premier Andrej Plenković je želel, da Baby Lasagni, ki je na letošnji Evroviziji končal na drugem mestu, država podari 50.000 evrov. 28-letni glasbenik je pobudo zavrnil in politika pozval, naj znesek raje nameni v dobrodelne namene… »

Baby Lasagna: Hvala, a denarja ne morem sprejeti

Delo 16.05.2024
Hrvaška vlada je pevcu za uspeh na letošnjem tekmovanju za pesem Evrovizije namenila petdeset tisočakov. Hrvaška vlada je na četrtkovi seji sprejela sklep, da Marku Purišiću z umetniškim imenom Baby Lasagna, ki je državo zastopal na tekmovanju za… »

Baby Lasagna zavrnil 50 tisoč evrov, ki mu jih ponuja vlada, to je razlog

Zurnal24 16.05.2024
Zavrnil vrtoglavo vsoto ... Po tem, ko mu je hrvaška vlada ponudila 50.000 evrov, se je oglasil Baby Lasagna. Andrej Plenković je namreč na seji tehnične vlade napovedal, da bo Marka Purišića, bolj znanega kot Baby Lasagna, po njegovem neverjetnem… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem