Povezane novice

Nalivi zalili hiše v Šmarju pri Jelšah, škodo povzročali tudi udari strel

Delo 17.05.2024
Na Rudnem polju so od 19. ure do 19.30 izmerili 24 litrov dežja na kvadratni meter, pri čemer je glavnina padavin padla v približno desetih minutah. V četrtek zvečer so predvsem na severovzhodu države in ponekod drugod nastale močnejše lokalne… »

#foto Pestro vremensko dogajanje: razlivanje rek, udari strel in požari. Vikend bo dokaj sončen

Dnevnik 17.05.2024
Ponoči je Slovenijo zaznamovalo pestro vremensko dogajanje. Najhuje je bilo na območju naselja Šmarje pri Jelšah, kjer so meteorne vode zalile okoli 30 objektov. Strela je zanetila tudi požar v stanovanjski hiši. Na centru za obveščanje uprave za… »

PONOČI NASTALA MOČNEJŠA NEVIHTNA CELICA: Kje je bilo najhuje? (FOTO)

Regional 17.05.2024
V četrtek zvečer so predvsem na severovzhodu države in ponekod drugje nastale močnejše lokalne nevihte z močnimi nalivi in vetrom. Najhuje je bilo na območju naselja Šmarje pri Jelšah, kjer so meteorne vode zalile okoli 30 objektov. Ponekod so… »

Napovedi so se uresničile: Objekti poplavljeni, najhuje je v teh delih države

Zurnal24 17.05.2024
Sinoči je močno neurje zajelo občino Hrastnik. Močne nalive so zabeležili tudi drugje po državi. Na centru za obveščanje uprave za zaščito in reševanje so zabeležili 53 dogodkov, pri odpravljanju posledic neurja je po njihovih navedbah… »

Nevihtno dogajanje: najhuje je bilo na severovzhodu države

Dnevnik 17.05.2024
Največ neviht je nad Slovenijo nastalo včeraj po 19. uri. Predvsem na severovzhodu države in ponekod drugje so nastale močnejše lokalne nevihte z močnimi nalivi in vetrom. Najhuje je bilo na območju naselja Šmarje pri Jelšah, kjer so meteorne… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem