Povezane novice

Eva Alina Hočevar: Čeprav protestiram, naredim vse, kar mi ukaže oče

Dnevnik pred 31 dnevi
Na evropskem prvenstvu v slalomu na divjih vodah v Tacnu, kjer bodo danes in jutri tekme posameznikov in moštev, je najbolj obremenjena slovenska tekmovalka Eva Alina Hočevar, ki nastopa kar v treh disciplinah. Po včerajšnjem prostem dnevu bosta danes… »

Težave na EP v Tacnu, del tribun pod vodo

Zurnal24 17.05.2024
Sava je zalila del tribun v Tacnu. Reka Sava je dodobra skrojila spored evropskega prvenstva v slalomu na divjih vodah na brzicah v Tacnu. Zaradi naraslih voda so organizatorji spremenili in zgostili načrtovani tekmovalni urnik. Kot so sporočili iz… »

Sava v Tacnu spet pokazala svojo moč

RTV Slovenija 17.05.2024
Reka Sava je dodobra skrojila spored evropskega prvenstva v slalomu na divjih vodah na brzicah v Tacnu. Kot so sporočili iz Kajakaške zveze Slovenije, je bil danes, ki je sicer prost dan, pod vodo del tribun na prizorišču. Organizatorji pričakujejo… »

Sava zalila del tribun v Tacnu

Delo 17.05.2024
V soboto in nedeljo za odličja na evropskem prvenstvu v slalomu na divjih vodah. Reka Sava je dodobra skrojila spored evropskega prvenstva v slalomu na divjih vodah na brzicah v Tacnu. Zaradi naraslih voda so organizatorji spremenili in zgostili… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem