Povezane novice

"Ko je urad za preprečevanje pranja denarja vodil Žugelj, se je povečalo število anonimnih prijav"

RTV Slovenija 17.05.2024
Uslužbenec urada za preprečevanje pranja denarja Leo Pongračič je v DZ-ju zatrdil, da se je v uradu pod nekdanjim direktorjem Damjanom Žugljem povečalo število anonimnih prijav, na podlagi katerih je urad začel zbirati podatke. Komisija DZ-ja, ki… »

Damjana Žuglja ni bilo na zaslišanje

Dnevnik 17.05.2024
Komisija DZ, ki preiskuje sume vmešavanja politike v delo policije in drugih organov, bi morala včeraj zaslišati Damjana Žuglja, ki je v času nekdanje vlade Janeza Janše opravljal funkcijo direktorja urada za preprečevanje pranja denarja, a Žuglja… »

"Ne morem izključiti, da so na uradu vzporedno zbirali podatke z bančnih računov"

Necenzurirano 17.05.2024
Kaj je o dogajanju na uradu za preprečevanje pranja denarja v času Janševe vlade povedal nekdanji vodja sektorja za sumljive transakcije? In zakaj je moral čez noč zapustiti urad? Arhiv odnesli na ministrstvo, da bi naredili prostor za nove zaposlene… »

Glavnega akterja afere slovenski Watergate bodo iskali z detektivom

Necenzurirano 17.05.2024
Zakaj se izbranec SDS na čelu urada za boj proti pranju denarja, ki mu očitajo nezakonito delo, izogiba zaslišanju pred parlamentarno preiskovalno komisijo? Državni urad na uradu za boj proti pranju denarja Brskali tudi po bančnih računih novinarjev… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem