Povezane novice

Komaj petletna deklica padla v jašek

Dnevnik 18.05.2024
V okolici Markovcev je v petek zvečer ugasnilo otroško življenje. Z mariborske policijske uprave so sporočili, da je otrok padel v jašek in kljub zdravstveni pomoči umrl. Policiste so o nesreči obvestili v petek ob desetih zvečer, poškodovanega… »

Tragična nesreča v okolici Markovcev: otrok umrl po padcu v jašek

Spodnje Podravje 18.05.2024
Včeraj zvečer, okoli 22. ure, je v okolici Markovcev prišlo do tragične nesreče, v kateri je bil udeležen otrok. Po poročanju Policijske uprave Maribor je otrok padel v jašek. Na kraj nesreče so takoj prispeli reševalci, ki so otroka s… »

Otrok padel v jašek in umrl zaradi posledic poškodb

RTV Slovenija 18.05.2024
V okolici Markovcev je v petek okoli 20. ure otrok padel v jašek. S helikopterjem je bil odpeljan v bolnišnico, vendar je kljub zdravstveni pomoči umrl. Mariborski policisti so sporočili, da nadaljujejo preiskavo okoliščin, ki so privedle do… »

Otrok padel v jašek in umrl

Necenzurirano 18.05.2024
V okolici Markovcev se je v petek zvečer zgodila nesreča s smrtnim izidom. Otrok je padel v jašek in kljub zdravstveni pomoči umrl, so danes sporočili iz Policijske postaje Maribor. Policisti so bili o nesreči obveščeni v petek okoli 22. ure. Kot… »

Tragedija pri Ptuju, otrok je umrl

Zurnal24 18.05.2024
Kljub prevozu v bolnišnico je otrok umrl. "Včeraj okrog 22. ure smo bili na Policijski upravi Maribor obveščeni o nesreči v okolici Markovcev, v kateri je bil udeležen otrok, ki je padel v jašek. S helikopterjem je bil odpeljan v bolnišnico. Kljub… »

Otrok padel v jašek

Delo 18.05.2024
Kljub zdravstveni pomoči je otrok žal umrl, so sporočili s PU Maribor. Sinoči, okrog 22. ure, so bili na PU Maribor obveščeni o nesreči v okolici Markovcev, v kateri je bil udeležen otrok, ki je padel v jašek. S helikopterjem so poškodovanega… »

TRAGIČNO: Otrok padel v jašek in kljub zdravstveni pomoči umrl

Regional 18.05.2024
V okolici Markovcev se je v petek zvečer zgodila nesreča s smrtnim izidom. Otrok je padel v jašek in kljub zdravstveni pomoči umrl, so danes sporočili iz Policijske postaje Maribor. Policisti so bili o nesreči obveščeni v petek okoli 22. ure. Kot… »

Novice dneva »

Kako do vstopnic za osmino finala? Od petka bodo v prosti prodaji.

RTV Slovenija pred eno uroše 9 povezanih

Kek: Fantje so položili izpit

Zurnal24 pred 5 uramiše 2 povezani

Assange priznal krivdo in odpotoval domov

Mladina pred 4 uramiše 2 povezani

NATO / Stoltenberg odhaja, prihaja Rutte

Mladina pred eno uroše 2 povezani
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem