Povezane novice

Usik absolutni prvak

Dnevnik 19.05.2024
Ukrajinski boksar Oleksander Usik je postal absolutni svetovni prvak v težki kategoriji, potem ko je v Rijadu po dvanajstih rundah po točkah premagal Britanca Tysona Furyja. En sodnik je dal prednost Furyju (114:113), ostala dva pa Usiku (114:113 in… »

Fury izzval velik škandal z izjavami o vojni v Ukrajini

Zurnal24 19.05.2024
Po mnenju poraženega Tysona Furyja je zmaga Oleksandra Usika posledica trenutnih razmer v Ukrajini. Ukrajinski težkokategornik Oleksandr Usik je v dvoboju leta z deljeno sodniško odločitvijo premagal Britanca Tysona Furyja in postal prvi absolutni… »

#foto #video Fury po porazu proti Usiku: Sodniki so bili pristranski zaradi vojne v Ukrajini

Dnevnik 19.05.2024
Ukrajinski boksar Oleksander Usik je postal absolutni svetovni prvak v težki kategoriji, potem ko je v Rijadu po točkah premagal Britanca Tysona Furyja po 12 rundah. Usik je zmagal z deljeno sodniško odločitvijo z 2:1. En sodnik je dodelil oceno… »

Usik po zmagi nad Furyjem lastnik vseh šampionskih pasov

RTV Slovenija 19.05.2024
Na težko pričakovanem dvoboju do medsebojnega obračuna nepremaganih boksarjev težke kategorije je Oleksandr Usik premagal Tysona Furyja. Ukrajincu je uspel zgodovinski dosežek, saj ima zdaj v lasti pasove vseh boksarskih organizacij. 37-letni Usik… »

Usik spravil Tysona na rob nokavta in se z zlatimi črkami vpisal v zgodovino

Delo 19.05.2024
Ukrajinski boksarski šampion prvi absolutni svetovni prvak težke kategorije po slovitem Lennoxu Lewisu leta 1999. Zmago posvetil rojakom, ki branijo domovino. Boks ima novega absolutnega profesionalnega svetovnega prvaka v težki kategoriji. Po dolgih… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem