Povezane novice

#foto #video Dallasu je uspelo, ključno za zmago je bilo dobro moštvo

Dnevnik 19.05.2024
Košarkarji Dallasa so se drugič v treh letih uvrstili v finale zahodne konference v ligi NBA. Na šesti tekmi drugega kroga končnice so še četrtič ugnali prvo ekipo na Zahodu po rednem delu Oklahomo, tokrat s 117:116. Luka Dončić je bil z 29… »

Ob teh prizorih iz Dallasove slačilnice se topi srce

Zurnal24 19.05.2024
Čudoviti prizori iz garderobe Dallas Mavericks po uvrstitvi v finale zahodne konference. Po zmagi košarkarskega moštva Dallas Mavericks na šesti tekmi z Oklahomo City Thunder (117:116), s katero so si priigrali finale zahodne konference, se je rajanje… »

Dallas obožuje Dončića, poglejte, kaj se je zgodilo po tekmi

Zurnal24 19.05.2024
Navijači moštva Dallas Mavericks so po tekmi obkrožili avtomobil Luke Dončića. Navijači košarkarskega moštva Dallas Mavericks se veselijo uvrstitve v finale zahodne konference lige NBA, potem ko je njihova ekipa v šesti tekmi še četrtič… »

Kar sta Dončić in Irving govorila po tekmi, odmeva bolj kot uspeh Dallasa

Zurnal24 19.05.2024
Čustveni objem Luka Dončića in Kyrieja Irvinga je postal eden najodmevnejših prizorov ob robu uvrstitve moštva Dallas Mavericks v finale zahodne konference. Slovenski košarkar Luka Dončić se je z moštvom Dallas Mavericks uvrstil v finale zahodne… »

Luka, Kyrie in PJ s piko na i: Dallas je v konferenčnem finalu

Delo 19.05.2024
Košarkarji Dallasa so po pravi srhljivki premagali Oklahomo s 117:116 in se uvrstili v finale zahodne konference. Tekmeca bodo dobili danes zvečer. Šest tekem je bilo potrebnih, da je serija med Dallasom in Oklahomo dobila zmagovalca, kaj kmalu bi… »

Dallas sredi tretje četrtine zaostajal za 17, nato velikanski preobrat

Zurnal24 19.05.2024
Košarkarji Dallasa so s 117:116 premagali ekipo Oklahoma City Thunder in se s 4:2 v zmagah uvrstili v finale Zahoda. Luka Dončić je na zadnjem dvoboju, petem v seriji, pokazal naboljšo predstavo in moštvo Dallas Mavericks popeljal do vodstva s 3:2 v… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem