Povezane novice

Ganc zagrozil z odstopom, če Netanjahu ne bo predstavil rešitve za Gazo

RTV Slovenija 19.05.2024
Izraelski minister Beni Ganc je zagrozil z odstopom in izstopom iz vojnega kabineta, če vlada pod vodstvom Benjamina Netanjahuja ne predstavi jasnega načrta za prihodnost Gaze. Ganc, ki je do izbruha aktualne vojne predstavljal opozicijo Netanjahuju… »

Razpadanje izraelskega vojnega kabineta

Delo 19.05.2024
Groza v Gazi se stopnjuje, v izraelski politiki vlada kaos. V nadaljevanju prebrite: Medtem ko izraelska vojska nadaljuje s kopensko ofenzivo na Rafo in silovito bombardira celotno območje palestinske enklave (danes je bilo samo v begunskem taborišču… »

Na tisoče protestnikov v Izraelu zahtevalo premirje, vojni minister grozi z odstopom

Dnevnik 19.05.2024
Izraelska vojska je ponoči v napadu na begunsko taborišče Nuseirat v osrednjem delu Gaze ubila najmanj 31 ljudi, še 20 je ranjenih. Devet Palestincev pa je bilo ubitih v obstreljevanju mesta Gaza na severu enklave. Izraelska vlada tako še dalje… »

Nove žrtve, medtem ko se Netanjahu spoprijema z ultimatom v svoji vojni vladi

Delo 19.05.2024
Vojni minister Beni Ganc je zagrozil, da bo odstopil, če predsednik izraelske vlade ne bo sprejel dogovorjenega načrta za povojno Gazo. Medtem ko je izraelski vojni minister Beni Ganc včeraj zagrozil, da bo odstopil, če predsednik vlade Benjamin… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem