Povezane novice

#foto Pilota ob strmoglavljenju letala tik ob slovenski meji vrglo iz kabine

Dnevnik 19.05.2024
V občini Bistrica v Rožu na avstrijskem Koroškem tik ob slovenski meji je v soboto zvečer v strmoglavljenju jadralnega letala umrl 56-letni pilot. Ob trku ga je vrglo iz kabine. Reševalno akcijo je oteževal veter. Po navedbah lokalnih gorskih… »

Pilot jadralnega letala strmoglavil v bližini slovensko-avstrijske meje

RTV Slovenija 19.05.2024
V občini Bistrica v Rožu na avstrijskem Koroškem je v soboto v strmoglavljenju jadralnega letala umrl 56-letni pilot. Vzrok nesreče zaenkrat ni znan. Po do zdaj znanih podatkih je moški zgodaj popoldne vzletel z letališča v Celovcu in čez… »

V strmoglavljenju jadralnega letala umrl pilot

Delo 19.05.2024
Po do zdaj znanih podatkih je moški zgodaj popoldne vzletel z letališča v Celovcu in prek Karavank priletel v slovenski zračni prostor. V občini Bistrica v Rožu na avstrijskem Koroškem je v soboto v strmoglavljenju jadralnega letala umrl 56-letni… »

V strmoglavljenju jadralnega letala na avstrijskem Koroškem umrl pilot

Zurnal24 19.05.2024
V občini Bistrica v Rožu na avstrijskem Koroškem je v soboto v strmoglavljenju jadralnega letala umrl 56-letni pilot. Vzrok nesreče zaenkrat ni znan, poroča avstrijska tiskovna agencija APA. Po do zdaj znanih podatkih je moški zgodaj popoldne… »

PRI SOSEDIH STRMOGLAVILO JADRALNO LETALO: Priletelo tudi v slovenski zračni prostor; pilot umrl

Regional 19.05.2024
V občini Bistrica v Rožu na avstrijskem Koroškem je v soboto v strmoglavljenju jadralnega letala umrl 56-letni pilot. Vzrok nesreče zaenkrat ni znan, poroča avstrijska tiskovna agencija APA. Fotografija je simbolična. Po do zdaj znanih podatkih je… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem