Povezane novice

Preden je napadel, je podelil še spominek

Dnevnik 19.05.2024
Tadej Pogačar (UAE Emirates) je z drugim mestom v kronometru in s prepričljivo zmago na kraljevi etapi pokazal, zakaj je trenutno številka ena svetovnega kolesarstva in italijanske kolesarske pentlje. Končno zmago na Giru mu lahko prepreči le še… »

Pogačar: "Ko sem bil mlad, sem gledal Quintano in Frooma ..."

Zurnal24 19.05.2024
Pogačar po silovitem napadu in zmagi tako rekoč odločil Giro. Slovenski kolesarski zvezdnik Tadej Pogačar (UAE Team Emirates) je zmagovalec kraljevske 15. etape dirke po Italiji od Manerbe do Livigna (222 km). Petindvajsetletnik se je na predzadnjem… »

Pogačar z noro zmago ubil še zadnje upanje tekmecev

RTV Slovenija 19.05.2024
Tadej Pogačar je z izjemno predstavo v zadnjih 15 km v svojem slogu zmagal na 15. etapi Dirke po Italiji! Skočil je iz glavnine in 2 km pred ciljem ujel tudi zadnjega ubežnika Naira Quintano. Najbližji zasledovalci v skupnem seštevku so zaostali 3… »

POGAČAR TAKO REKOČ ODLOČIL GIRO: Po današnjem silovitem napadu ima že skoraj sedem minut naskoka (FOTO, VIDEO)

Regional 19.05.2024
Slovenski kolesarski zvezdnik Tadej Pogačar (UAE Team Emirates) je zmagovalec kraljevske 15. etape dirke po Italiji od Manerbe do Livigna (222 km). Petindvajsetletnik se je na predzadnjem klancu odločil za napad in najbližjim zasledovalcem v skupnem… »

Tadej Pogačar se je med legende vpisal še v Livignu

Delo 19.05.2024
Slovenski zvezdnik z izjemno predstavo dobil kraljevsko 15. etapo in podvojil prednost v rožnati majici. V nadaljevanju preberite: Tadej Pogačar (UAE) je najboljše prihranil za najzahtevnejšo preizkušnjo 107. Gira d'Italia. V kraljevski 15. etapi je… »

Pogačar po silovitem napadu in zmagi tako rekoč odločil Giro

Gorenjski glas 19.05.2024
Bormio – Slovenski kolesarski zvezdnik Tadej Pogačar (UAE Team Emirates) je zmagovalec kraljevske 15. etape dirke po Italiji od Manerbe do Livigna (222 km). Petindvajsetletnik se je na predzadnjem klancu odločil za napad in najbližjim zasledovalcem v… »

Pogačar na najtežji etapi deklasiral vso konkurenco

Zurnal24 19.05.2024
Kraljevska etapa Gira je pripadla Tadeju Pogačarju. Ta v skupnem seštevku vodi že za skoraj sedem minut. Kolesarje je tokrat čakal najtežji preizkus na letošnji dirki po Italiji. Spopasti so se morali z 222 kilometrov dolgo traso, ki je vsebovala… »

Največji test doslej: lahko Pogačar danes zlomi duha tekmecem?

Zurnal24 19.05.2024
Pred kolesarji na dirki po Italiji je kraljevska etapa. Na kolesarski dirki po Italiji bo danes na sporedu kraljevska 15. etapa od Manerbe do Livigna. Natanko 222 km dolgo traso s kar 5400 višinskimi metri bo v rožnati majici vodilnega začel slovenski… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem