Povezane novice

Helikopter z iranskim predsednikom je izginil

Dnevnik 19.05.2024
V Iranu je v nedeljo popoldan stekla obsežna akcija iskanja helikopterja s predsednikom Raisijem in zunanjim ministrom na krovu, ki je v slabem vremenu izginil na severu države med vračanjem z dogodka na meji z Azerbajdžanom. »Molite za predsednika… »

Po padcu helikopterja usoda iranskega predsednika ni znana

Delo 19.05.2024
Poleg predsednika Ebrahima Raisija so bili na krovu še iranski zunanji minister, guverner Vzhodnega Azerbajdžana in več drugih potnikov. Helikopter z iranskim predsednikom Ebrahimom Raisijem na krovu se je danes ponesrečil, poročajo iranski mediji… »

Nesreča helikopterja z iranskim predsednikom in zunanjim ministrom

RTV Slovenija 19.05.2024
Na severozahodu Irana se je ponesrečil helikopter s predsednikom Ebrahimijem Raisijem, na njem pa je bil tudi zunanji minister Hosein Amirabdolahian. Iskanje ponesrečenega helikopterja na goratem območju ovira slabo vreme z gosto meglo. Raisi je bil na… »

V megli iščejo strmoglavljeni helikopter, na katerem je bil iranski predsednik

Necenzurirano 19.05.2024
Helikopter, na katerem je bil iranski predsednik Ebrahim Raisij, je v slabih razmerah "trdo pristal" v bližini mesta Jolfa v iranski provinci Vzhodni Azerbajdžan. Vse kaže, da je šlo za resnejšo nesrečo, ne le za "trši pristanek". V pogovoru za… »

Iranski predsednik naj bi bil v kritičnem stanju, reševalci prihajajo peš

Zurnal24 19.05.2024
Reševalne ekipe se ob gosti megli peš prebijajo do kraja nesreče helikopterja iranskega predsednika Ebrahima Raisija. Življenji Raisija in zunanjega ministra Hoseina Amir-Abdolahiana, ki je bil prav tako na krovu helikopterja, sta ogroženi, je za… »

Helikopter iranskega predsednika naj bi se ponesrečil

Zurnal24 19.05.2024
Helikopter iranskega predsednika Ebrahima Raisija se je danes ponesrečil, poročanje iranskih medijev povzema francoska tiskovna agencija AFP. Helikopter z iranskim predsednikom Ebrahimom Raisijem na krovu se je danes ponesrečil, poročajo iranski… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem