Povezane novice

Motorista zaneslo na nasprotni pas

Dnevnik 19.05.2024
Cesta, ki vodi od Nove vasi proti Bloški Polici, je v nedeljo ob pol dveh popoldne terjala življenje 49-letnega motorista. Po prvih podatkih je motorist vozil v smeri proti Bloški Polici, ko ga je v ostrem in nepreglednem desnem ovinku zaradi… »

SMRTNA NESREČA MOTORISTA NA BLOŠKI POLICI: V ovinku zapeljal na nasprotno stran in trčil v avto

Regional 19.05.2024
Na cesti med Novo vasjo in Bloško Polico v občini Bloke je zgodaj popoldne v prometni nesreči umrl 49-letni motorist. Po doslej zbranih podatkih je v ostrem nepreglednem ovinku zaradi neprilagojene hitrosti zapeljal na nasprotno stran in trčil v… »

Huda nesreča, 49-letnik je umrl

Zurnal24 19.05.2024
Do nesreče je prišlo danes okrog 13.30. "Danes okoli 13.30 smo bili obveščeni o prometni nesreči, v kateri je na cesti od Nove vasi proti Bloški polici umrl 49-letni motorist," so sporočili policisti. "Po do sedaj zbranih podatkih je vozil v smeri… »

Smrt 49-letnega motorista: v ovinku zapeljal na nasprotno stran

Necenzurirano 19.05.2024
V nedeljskem popoldnevu se je zelo huda prometna nesreča pripetila na cesti od Nove vasi proti Bloški polici. V ostrem nepreglednem ovinku je 49-letni motorist zaradi neprilagojene hitrosti zapeljal na nasprotno stran ceste. V tistem trenutku je po… »

V prometni nesreči umrl motorist

Delo 19.05.2024
V ostrem nepreglednem ovinku je zaradi neprilagojene hitrosti zapeljal na nasprotno stran in trčil v pravilno vozeči osebni avtomobil. Na cesti med Novo vasjo in Bloško Polico v občini Bloke je zgodaj popoldne v prometni nesreči umrl 49-letni… »

Motorist zapeljal na nasprotno stran vozišča in po trčenju umrl

RTV Slovenija 19.05.2024
Nekaj po 13. uri se je na cesti od Nove vasi proti Bloški Polici zgodila huda prometna nesreča, v kateri je umrl 49-letni motorist. Po do zdaj zbranih podatkih je motorist v ostrem nepreglednem desnem ovinku zaradi neprilagojene hitrosti zapeljal na… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem