Povezane novice

Tako se je OKC ustrelil v nogo že pred sezono, ključna poteza Dallasa

Zurnal24 20.05.2024
Je bila ključna poteza Dallasa narejena že pred sezono? Luka Dončić in soigralci so se prebili v finale zahodne konference, v drugem krogu končnice so premagali moštvo Oklahoma City Thunder. To je bilo po rednem delu sezone celo najuspešnejše na… »

Dončić dobil nasprotnika – po največjem preobratu v zgodovini v finale Minnesota

Delo 20.05.2024
Košarkarji moštva Dallas Mavericks se bodo z Luko Dončićem na čelu v zaključnem dvoboju zahodne konference pomerili s Timberwolves. Rekord Indiane. Košarkarji Minnesote Timberwolves so v odločilni sedmi tekmi drugega kroga končnice zahodne… »

Jokićeve besede po izpadu tresejo Srbijo

Zurnal24 20.05.2024
Nikola Jokić se po izpadu v polfinalu zahodne konference ni izjasnil glede svojih reprezentančnih načrtov. Košarkarji Denver Nuggets ne bodo ubranili naslova prvaka v ligi NBA, potem ko so jih v odločilni tekmi polfinala zahodne konference izločili… »

Dallasu grozita Edwards in granitna obramba na čelu z Gobertem

RTV Slovenija 20.05.2024
Košarkarji Dallasa se bodo v finalu Zahodne konference pomerili z Minnesoto, ki je v rednem delu dobila tri od štirih srečanj. A vse tekme so bile odigrane pred Dallasovo preobrazbo. Minnesota je na sedmi tekmi premagal Denver praktično zgolj s… »

Indiana in Minnesota po zmagah na odločilnih sedmih tekmah v konferenčna finala

Dnevnik 20.05.2024
Košarkarji Minnesote Timberwolves so ponoči v odločilni sedmi tekmi drugega kroga končnice zahodne konference v severnoameriški ligi NBA v Denverju premagali Nuggets z 98:90 in se s 4:3 v zmagah uvrstili v konferenčni finale. Na vzhodu so v sedmi… »

Presenečenje, nič ne bo iz dvoboja Dončić - Jokić

Zurnal24 20.05.2024
Aktualni prvaki košarkarske lige NBA Denver Nuggets so po velikem preobratu ostali brez finalnega obračuna v zahodni konferenci. Dallas se bo za vstop v veliki finale lige NBA pomeril z Minnesoto Timberwolves. Denver Nuggets je v seriji drugega kroga… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem