Povezane novice

KRIMINALISTIČNA POLICIJA POTRDILA: Koprski požigalec v preteklosti na forenzični psihiatriji

Regional 20.05.2024
Koprski kriminalisti so prijeli osumljenca za požig, do katerega je prišlo pred desetimi dnevi na Vodopivčevi ulici v Semedeli. Gre za 38-letnika, doma z območja Kopra, ki ga sumijo več kaznivih dejanj, ki pa so še v fazi preiskave. Moški je bil… »

Požigalec uničil štiri avtomobile in stanovanje

Zurnal24 20.05.2024
Koprski kriminalisti so prijeli 38-letnika, osumljenega, da ja zanetil požar v Semedeli. Kriminalisti in policisti koprske policijske uprave so zaključili preiskavo požara, ki je v največjem obalnem mestu izbruhnil 9. maja. "O požaru v Vodopivčevi… »

Priprli 38-letnika, ki je osumljen večih kaznivih dejanj

Goriški portal 20.05.2024
Kriminalisti in policisti PU Koper so pretekli vikend uspešno zaključili policijsko preiskavo hujšega kaznivega dejanja povzročitve splošne nevarnosti. PODOBNI ČLANKI PRIKAŽI VEČ ČLANKOV TEGA AVTORJA ANKETA NOVA GORICA OD TU IN TAM. 9. maja so… »

Ogenj uničil več vozil, zagorele tudi tri hiše, požar podtaknil 38-letnik

Zurnal24 20.05.2024
Kriminalisti in policisti so pretekli vikend zaključili policijsko preiskavo požara v Vodopivčevi ulici v Kopru, v katerem je bilo uničenih več motornih vozil, tri stanovanjske hiše pa so bile huje poškodovane. Po pridržanju so 38-letnega… »

Koprski kriminalisti razkrinkali požigalca; 38-letni domačin naj bi imel na vesti še druge podvige

Necenzurirano 20.05.2024
Koprski kriminalisti so pretekli vikend uspešno zaključili preiskavo hujšega kaznivega dejanja povzročitve splošne nevarnosti, in sicer požara Vodopivčevi ulici, v katerem je nastalo za več kot 200 tisoč evrov gmotne škode. Na delu je bil… »

Aretacija po požigu v Kopru: Ogenj uničil avtomobile, ljudje so bežali iz hiš

Dnevnik 20.05.2024
Koprski kriminalisti so aretirali 38-letnega požigalca, ki bo na sojenje moral počakati v priporu. Policiste so 9. maja ob štirih zjutraj obvestili o požaru na Vodopivčevi ulici v Kopru, v katerem je ogenj povsem uničil več avtomobilov, požar pa… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem