Povezane novice

'VAŠKA STRAŽA' SREDI LJUBLJANE: Zamaskirani moški domnevnega migranta s prozorno folijo privezali na drog ulične svetilke…

Regional 20.05.2024
Na družbenih omrežjih se je konec tedna pojavil posnetek, v katerem zamaskirani moški grozijo, da bodo obračunali z migranti. Na Policijski upravi (PU) Ljubljana so danes v izjavi za medije domnevni dogodek obsodili. Ob tem prosijo vse, ki imajo… »

Policija o grožnjah neonacistov: šlo naj bi za sovražno provokacijo nestrpnežev

Dnevnik 20.05.2024
Skupina neonacistov je na spletu objavljala grožnje, da namerava na območju Ljubljane obračunavati z migranti. Skupina v maskirne hlače in črne jakne oblečenih moških, ki so si čez obraz poveznili črne kape z izrezom za oči, je konec tedna na… »

Posnetek, na katerem grozijo migrantom, obsodila policija in predsednica republike

RTV Slovenija 20.05.2024
Ljubljanska policijska uprava obsoja posnetek na digitalnih družbenih omrežjih, na katerem zamaskirani moški grozijo, da bodo obračunali z migranti. Javnost prosi za dodatne informacije o okoliščinah, nastanku ali vsebini videoposnetka. Na posnetku… »

Po pretresljivih posnetkih iz Ljubljane se je oglasila policija

Zurnal24 20.05.2024
Policijska preiskava, povezana z objavo videoposnetka na družbenem omrežju Instagram, teče. Policija opozarja, da način samoorganiziranja, kot je razviden s posnetka, ni dovoljen. "Ljubljana je varno mesto," zagotavlja policijski inšpektor Ludvik… »

Video: Slovenska obrambna straža naj bi na drog javne razsvetljave privezala migranta

Necenzurirano 20.05.2024
Na družbenem omrežju Instagram se je pojavil profil Slovenska obrambna straža (SOS). Kot kaže, gre za skupino desno orientiranih mladih fantov, ki si želijo "očistiti" Slovenijo tujcev. Osebe še niso identificirane, preiskava je v teku. "Vlada je… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem