Povezane novice

Golob: Fides pač izsiljuje

Dnevnik 20.05.2024
V ponedeljek so se poslanci sestali na redni seji državnega zbora. Seja se je začela z vprašanji predsedniku vlade Robertu Golobu, ki je odgovarjal na vprašanja o plačah v javnem sektorju, migracijah in stanju v zdravstvu. Pogajanja o plačni reformi… »

BO ITALIJA ŠE ZAOSTRILA NADZOR NA MEJI S SLOVENIJO? To trdi Grims, Golob pa odgovarja tako

Regional 20.05.2024
Italija za jesen pripravlja nove ukrepe, s katerimi bodo zaostrili nadzor na meji s Slovenijo, je danes v poslanskem vprašanju glede migracij premierju Robertu Golobu zatrdil Branko Grims (SDS). Predsednik vlade je te navedbe označil za "popolne… »

Tako bo Golob reševal problematiko pomanjkanja zdravnikov

Zurnal24 20.05.2024
"Z velikim veseljem napovedujem, da bomo to sredo v Kopru podpisovali dogovor z Univerzo na Primorskem o ustanovitvi tretje medicinske fakultete," je napovedal Golob. Tamara Vonta iz Gibanja Svoboda je na seji državnega zbora premierja Roberta Goloba… »

TUDI GOLOB POTRDIL - NA OBALI BO NOVA MEDICINSKA FAKULTETA: Prvi študenti naj bi se vpisali leta 2027 (VIDEO)

Regional 20.05.2024
Premier Robert Golob je na seji DZ med ukrepi za krepitev javnega zdravstva navedel ločitev javnega in zasebnega ter spremembe na področju koncesij. Za povečanje števila zdravnikov je napovedal odprtje tretje medicinske fakultete pri nas, dogovor z… »

Robert Golob navedbe Branka Grimsa označil za »popolne izmišljotine«

Mladina 20.05.2024
Predsednik vlade je dejal, da opozicija straši ljudi. Italija za jesen pripravlja nove ukrepe, s katerimi bodo zaostrili nadzor na meji s Slovenijo, je danes v poslanskem vprašanju glede migracij premierju Robertu Golobu zatrdil Branko Grims (SDS)… »

Robert Golob: Pogajanja o plačni reformi bodo končana do poletja!

Zurnal24 20.05.2024
"Nisem slišal, da bi hrvaška obala segala do Save in mislim, da nikoli ne bo," Černaču odgovarja predsednik vlade Robert Golob, ki napoveduje, da bodo plačna pogajanja za javni sektor končana še ta mesec. "Upam, da ste si med vikendom spočili in… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem