Povezane novice

Biden potezo tožilca ICC-ja označil kot "nezaslišano". Norveška: Dolžni bomo aretirati.

RTV Slovenija 21.05.2024
Ameriški predsednik Joe Biden je zahtevo tožilca Mednarodnega kazenskega sodišča (ICC) po izdajo naloga za aretacijo izraelskega vrha označil za "nezaslišano" in dejal, da se v Gazi ne dogaja genocid. Norveška je izrazila pripravljenost izvesti… »

»Storjen je bil pomemben prvi korak, svetovna javnost pa bo spremljala nadaljevanje«

Mladina 21.05.2024
Poteza tožilca Mednarodnega kazenskega sodišča po mnenju Danila Türka pričakovana in nujna. Nekdanji predsednik republike Danilo Türk meni, da je bila poteza glavnega tožilca Mednarodnega kazenskega sodišča (ICC), ki je zahteval izdajo nalogov za… »

Poteza tožilca ICC po mnenju Türka pričakovana in nujna

Dnevnik 21.05.2024
Nekdanji predsednik republike Danilo Türk meni, da je bila poteza glavnega tožilca Mednarodnega kazenskega sodišča (ICC), ki je zahteval izdajo nalogov za priprtje vodij Izraela in Hamasa zaradi suma vojnih zločinov v Izraelu in Gazi, pričakovana in… »

Nemčija / »Tožilec ustvarja lažen vtis enakovrednosti«

Mladina 21.05.2024
Nemčija v odzivu na zahtevo tožilca Mednarodnega kazenskega sodišča (ICC) za naloge za prijetje voditeljev Izraela in Hamasa zaradi suma vojnih zločinov. Nemčija je v odzivu na zahtevo tožilca Mednarodnega kazenskega sodišča (ICC) za naloge za… »

Karmen Švegl: Putin in Netanjahu tarči mednarodnih sodišč

RTV Slovenija 21.05.2024
Benjamina Netanjahuja ali katerega od vodij Hamasa si ne predstavljam na zatožni klopi Mednarodnega kazenskega sodišča v Haagu, je v oddaji Ob osmih dejala Karmen Švegl, posebna poročevalka RTV Slovenija z Bližnjega vzhoda. Sporočilo glavnega… »

Netanjahu je z gnusom zavrnil primerjavo Izraela s Hamasom

Delo 21.05.2024
Besede izraelskega premiera sta ponovila tudi Biden in Blinken. Slednji je dejal, da bi lahko poteza ICC ogrozila sedanja prizadevanja za prekinitev ognja. Po tem, ko je včeraj glavni tožilec Mednarodnega kazenskega sodišča (ICC) Karim Khan sodnike… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem