Povezane novice

Veter in obilne padavine povzročali težave predvsem na vzhodu države

Delo 21.05.2024
Arso je za osrednji in vzhodni del države izdal oranžno vremensko opozorilo. Danes popoldne so predvsem v vzhodni Sloveniji nastajale močnejše nevihte z nalivi in sunki vetra, zvečer in ponoči se bo ozračje umirilo, napoveduje Agencija Republike… »

(Foto) Slovenijo zajele nevihte z močnimi naliv in vetrom: Podrto drevje, odkrite strehe in poplave

Necenzurirano 21.05.2024
Večji del države so danes zajele nevihte z močnimi nalivi, ki so ponekod povzročali težave. Agencija RS za okolje (Arso) je že v ponedeljek postregla s prvimi opozorili pred vremensko pestrimi dnevi. Kot najbolj problematično so izpostavili torkovo… »

V občini Krško močan veter odkril več streh in podiral drevesa

RTV Slovenija 21.05.2024
Nad večjim delom Slovenije se pojavljajo krajevne padavine, deloma plohe. V občini Krško je močan veter odkril več streh stanovanjskih in pomožnih objektov ter podrl nekaj dreves na ceste in eno drevo na stanovanjski objekt. Na jugovzhodu je nastala… »

NASTALA NEVIHTNA LINIJA: Neurje z močnim vetrom odkrivalo strehe in podiralo drevesa, pri naših sosedih tornado (FOTO, VIDEO)

Regional 21.05.2024
Sredi popoldneva je pas neviht z močnim vetrom in obilnimi padavinami prešel od jugovzhoda proti severovzhodu države. Gasilci so odstranjevali podrta drevesa s cestišč in objektov, črpali meteorno vodo, prekrivali odkrita ostrešja stanovanjskih in… »

TAKŠNE SO NAPOVEDI: Vreme se bo umirilo, a opozorilo ostaja

Regional 21.05.2024
Zvečer in ponoči bodo padavine in nevihte v večjem delu Slovenije prehodno ponehale, le na skrajnem severozahodu bodo še nastajale plohe, je zapisano na spletnih straneh Agencije RS za okolje. V sredo bo spremenljivo do pretežno oblačno. Nastajale… »

Po večini Slovenije dežuje, ponekod močnejši nalivi

Dnevnik 21.05.2024
Vremenoslovci so za danes izdali oranžno opozorilo za osrednjo in obe vzhodni regiji. Posebej na vzhodu nastajajo močne nevihte z nalivi in sunki vetra. Plohe in nevihte so se zjutraj sicer pojavljale bolj na zahodu države. »Čez dan se bo ob prehodu… »

Huda ura: začelo se bo popoldne, ti kraji bodo najbolj na udaru

Zurnal24 21.05.2024
Pred nami je vremensko neugodno popoldne. Izpostavljen bo vzhodni del države. Danes popoldne lahko pričakujemo močnejše nevihte, predvsem v vzhodnem delu države, zato je Agencije RS za okolje (ARSO) izdala oranžno opozorilo. V veljavi je od 12. do… »

Brane Gregorčič pojasnil, kje gre pričakovati posebej močne nalive in sunke vetra

Necenzurirano 21.05.2024
Današnje popoldne utegne biti posebej pestro. Za dele države velja oranžno opozorilo, težavo pa bi lahko predstavljala predvsem meteorna voda. Agencija RS za okolje (Arso) je že včeraj postregla s prvimi opozorili pred vremensko pestrimi dnevi. Kot… »

Arso opozarja: Danes popoldne napovedani močnejši nalivi s sunki vetra

Domžalec 21.05.2024
Agencija Republike Slovenije za okolje (ARSO) je izdala oranžno vremensko opozorilo za osrednjo in obe vzhodni regiji zaradi močnih neviht z nalivi in sunki vetra. Danes zjutraj so se plohe in nevihte pojavile na zahodu in se bodo čez dan postopoma… »

ORANŽEN ALARM ZA SLOVENIJO: Najhuje bo na tem delu države (FOTO, VIDEO)

Regional 21.05.2024
Vremenoslovci so za danes izdali oranžno opozorilo za osrednjo in obe vzhodni regiji. Napovedujejo, da bodo popoldan posebej na vzhodu nastajale močne nevihte z nalivi in sunki vetra. Meteorolog Brane Gregorčič ljudem svetuje, naj preventivno… »

Vreme / Oranžno opozorilo zaradi pričakovanih nalivov

Mladina 21.05.2024
Meteorologi ljudem svetujejo, naj preventivno očistijo odtoke in pospravijo predmete, ki bi jih lahko odnesli sunki vetra. Vremenoslovci so za danes izdali oranžno opozorilo za osrednjo in obe vzhodni regiji. Napovedujejo, da bodo popoldan posebej na… »

Novice dneva »

Assange po 14 letih končno doma

Mladina pred eno uroše 4 povezane

Kdaj se bo začelo poletje?

Dnevnik pred 9 uramiše 3 povezane

Med začasnim delom v Sloveniji ubil mladega soseda

Zurnal24 pred dvema uramaše 1 povezana
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem