Povezane novice

Ustavno sodišče ni ustavilo referenduma o končanju življenja

Delo 21.05.2024
Zahtevo za začasno zadržanje, ki sta jo vložili SDS in NSi, so ustavni sodniki zavrnili, zadevo bodo obravnavali absolutno prednostno. Volivci se bodo najverjetneje 9. junija, ob evropskih volitvah, na posvetovalnem referendumu lahko izrekali o… »

Ustavno sodišče zavrnilo predlog za zadržanje posvetovalnega referenduma o evtanaziji

RTV Slovenija 21.05.2024
Ustavno sodišče je zavrnilo predlog za zadržanje odloka o razpisu posvetovalnega referenduma o pomoči pri prostovoljnem končanju življenja, ki sta ga skupaj z zahtevo za oceno ustavnosti vložili opozicijski stranki NSi in SDS. Ustavno sodišče je… »

Ustavno sodišče ne bo zadržalo referenduma o evtanaziji

Dnevnik 21.05.2024
Ustavno sodišče je zavrnilo predlog za zadržanje odloka o razpisu posvetovalnega referenduma o pomoči pri prostovoljnem končanju življenja. Odločitev so sprejeli s petimi glasovi za in štirimi proti. Predlog za začasno zadržanje razpisa… »

Ustavno sodišče zavrnilo zadržanje izvedbe referenduma o pomoči pri prostovoljnem končanju življenja

Mladina 21.05.2024
Obenem je sklenilo, da bo zadevo obravnavalo absolutno prednostno. Ustavno sodišče je na seji zavrnilo tudi predlog za začasno zadržanje izvrševanja odloka o razpisu posvetovalnega referenduma o pomoči pri prostovoljnem končanju življenja, ki so… »

USTAVNI SODNIKI ZAVRNILI PREDLOG ZA ZADRŽANJE REFERENDUMA O EVTANAZIJI: 9. junija bomo torej odločali o treh stvareh

Regional 21.05.2024
Ustavno sodišče je na seji zavrnilo predlog za začasno zadržanje izvrševanja odloka o razpisu posvetovalnega referenduma o pomoči pri prostovoljnem končanju življenja, ki so ga skupaj z zahtevo za oceno ustavnosti odloka vložili v SDS in NSi… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem