Povezane novice

Pogačar mimo tekmecev, "kot da bi imel motor"

RTV Slovenija 21.05.2024
Tadej Pogačar je na (precej skrajšani) gorski 16. etapi Dirke po Italiji želel, da bi bil to dan Rafala Majke, toda Poljaku je na koncu zmanjkalo moči in Pogačarju ni preostalo drugega, kot da naredi odločilen korak k 75. zmagi kariere. Majka… »

Ko so "dinozavri" popustili, je sledil nov šov Pogačarja

Dnevnik 21.05.2024
Sneg, dež, mraz, skrajšana etapa, čudna organizacija,... – več kot očitno, nič na tem svetu ne more ustaviti Tadeja Pogačarja ob pohodu na skupno skupno ob svojem prvem nastopu na Giru. V zahtevnih razmerah je prišel do svoje pete etapne zmage… »

Veliko drame že pred začetkom etape, nov izjemen napad Pogačarja

Zurnal24 21.05.2024
Skrajšano 16. etapo letošnjega Gira d'Italia je dobil Tadej Pogačar, ki je navkljub dežju napadel na zadnjem vzponu na Santo Cristino v Val Gardeni in prehitel vse ubežnike ter se tako veselil pete etapne zmage na letošnjem Giru. V dnevu, ki se je… »

ZMEDA NA DIRKI PO ITALIJI: Karavana ne bo prečkala najvišje točke, prelaza Umbrail na 2500 m

Regional 21.05.2024
Organizatorji kolesarske dirke po Italiji, kolesarji in njihove ekipe ter predstavniki sindikata poklicnih kolesarjev so se zaradi slabih vremenskih razmer odločili prestaviti začetek današnje 16. etape iz Livigna do vznožja prelaza Stelvio. S tem… »

Totalen kaos na Giru, velika sprememba pred začetkom etape

Zurnal24 21.05.2024
"To je ena najslabše organiziranih dirk. To se ne bi zgodilo v 99 odstotkih primerov," je v zvezi z dogajanjem pred začetkom 16. etape Gira dejal Ben O'Connor. Organizatorji kolesarske dirke po Italiji, kolesarji in njihove ekipe ter predstavniki… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem