Povezane novice

Izginil pod Mangartom, danes našli truplo moškega

Zurnal24 21.05.2024
Iskanje so ovirale zahtevne vremenske razmere. Na Bovškem od ponedeljka dopoldne pogrešajo 53-letnega državljana Avstrije, ki so ga nazadnje videli, kako se je odpeljal v smeri Mangarta, so za STA sporočili iz Policijske uprava Nova Gorica. Policisti… »

Med iskalno akcijo našli mrtvega moškega. Ali gre za pogrešanca, še ni znano.

RTV Slovenija 21.05.2024
Policisti so dopoldne skupaj z gorskimi reševalci iskali pogrešanega državljana Avstrije in na zahodni strani Mangarta našli mrtvega moškega. Ali je to pogrešani, še ni znano, policija pa te možnosti ne izključuje. Novogoriške policiste je o… »

NA ZAHODNI STRANI MANGARTA NAŠLI TRUPLO: Policija ne izključuje možnosti, da gre za pogrešanega 53-letnika

Regional 21.05.2024
Kot so sporočili s Policijske uprave (PU) Nova Gorica, so gorski policisti in reševalci GRS Bovec danes okoli poldneva začeli z iskalno akcijo pogrešanega 53-letnega Avstrijca. Ob 14.18 so gorski reševalci na zahodni strani Mangarta našli moško… »

Med iskalno akcijo za pogrešanim Avstrijcem na Mangartu našli truplo

Dnevnik 21.05.2024
Nekaj po drugi uri popoldan so med iskalno akcijo za pogrešanim Avstrijcem na Mangartu našli truplo moškega. Zaenkrat še ne vedo, za koga gre, ne izključujejo pa možnosti, da je pokojni ravno ta, ki so ga iskali. Bovški policisti, policisti gorske… »

Na območju Mangarta po akciji iskanja odkrili mrtvega moškega

Delo 21.05.2024
Glede na okoliščine policisti ne izključujejo možnosti, da gre za pogrešanega 53-letnega državljana Avstrije. Zahtevno iskanje pogrešane osebe na območju Mangarta, v katerem so bili angažirani policisti Policijske postaje Bovec, gorske policijske… »

Izginil na območju Mangarta, v izjemno težavnih razmerah obsežna iskalna akcija

Necenzurirano 21.05.2024
Na območju Mangarta iščejo 53-letnega avstrijskega državljana, ki je pogrešan od včerajšnjega dopoldneva. 53-letnik se je glede na prve podatke, s katerimi razpolagajo na PU Nova Gorica, z osebnim avtomobilom znamke VW Sharan po cesti Strmec –… »

ZAČETEK ISKALNE AKCIJE V STENI MANGARTA: Na Bovškem pogrešan 53-letni Avstrijec

Regional 21.05.2024
Na Bovškem od ponedeljka dopoldne pogrešajo 53-letnega državljana Avstrije, ki so ga nazadnje videli, kako se je odpeljal v smeri Mangarta, so sporočili iz Policijske uprava Nova Gorica. Policisti so bili o pogrešanem obveščeni danes okoli 10. ure… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem