Povezane novice

Dončić za zmago Dallasa na prvi tekmi blestel tako v napadu kot v obrambi

RTV Slovenija 22.05.2024
Košarkarji Dallasa so na prvi tekmi finala Zahodne konference v gosteh premagali Minnesoto (105:108). Junak zmage je bil Luka Dončić, ki je prispeval 33 točk, odlično pa igral v ključnih trenutkih zadnje četrtine. Mavericksi so petič v letošnji… »

Določili status Dončića pred prvo tekmo z Volkovi

Zurnal24 22.05.2024
Dončič za zdaj na seznamu za prvo tekmo konferenčnega finala. Košarkarji Dallas Mavericks bodo v četrtek z začetkom ob 2.30 po slovenskem času v gosteh pri Minnesota Timberwolves v dvorani Target Center v Minneapolisu odigrali prvo tekmo v finalu… »

Kljub težavam z gležnjem in kolenom Luka Dončić na seznamu za prvo tekmo

Dnevnik 22.05.2024
Košarkarji Dallas Mavericks bodo v četrtek v gosteh pri Minnesota Timberwolves v Minneapolisu odigrali prvo tekmo konferenčnega finala lige NBA. Luka Dončić je kljub težavam z gležnjem in kolenom na seznamu igralcev, a je ob njegovem imenu zapisan… »

Dallas opravil test zaupanja in postal ekipa z velikim E

RTV Slovenija 22.05.2024
Drugi konferenčni finale v treh sezonah, obakrat po skalpu prvega nosilca Zahoda. Luka Dončić ima zdaj priložnost, da Dallas popelje še korak naprej, pri čemer bo imel proti Minnesoti široko in raznovrstno podporo ekipe, ki zna brati tekmece. Ekipi… »

Na Dallasovi poti do finala stojita mladi zvezdnik in prva obramba lige

Delo 22.05.2024
Dallas bo po letu 2022 znova igral v konferenčnem finalu, naslednji tekmec je Minnesota z najboljšo obrambo in 22-letnim zvezdnikom Anthonyjem Edwardsom. V nadaljevanju preberite: Ni šlo brez prask, a košarkarji Dallasa ostajajo v igri za naslov… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem