Povezane novice

Smrtna nesreča v predoru Dekani, promet po večurni zapori znova stekel

RTV Slovenija 22.05.2024
V predoru Dekani proti Ljubljani je prometna nesreča zahtevala eno smrtno žrtev, so sporočili s Policijske uprave Koper. Po prvih informacijah sta bili udeleženi dve vozili, avtocesta pa je bila zaradi nesreče zaprta več kot štiri ure. Po… »

SMRTONOSNA NESREČA NA PRIMORKI: Po štirih urah je ponovna odprta, umrl moški iz okolice Kopra (FOTO)

Regional 22.05.2024
V jutranji prometni nesreči, ki se je okoli 9. ure zgodila v predoru Dekani v smeri proti Ljubljani, je ena oseba umrla, so sporočili s Policijske uprave Koper. Avtocesta je bila zaprta več kot štiri ure, zdaj pa je promet ponovno stekel, poroča… »

Primorka zaprta štiri ure, v nesreči umrl 81-letni voznik avta, v katerega je trčil kombi

Dnevnik pred 31 dnevi
V jutranji prometni nesreči, ki se je zgodila v predoru Dekani v smeri proti Ljubljani, je ena oseba umrla. Avtocesta je bila zaprta več kot štiri ure, zdaj pa je promet znova stekel. Okoli devete ure zjutraj se je v predoru Dekani pripetila huda… »

Ceste terjale strahovit davek: Dve osebi umrli, dva otroka ranjena

Zurnal24 pred 31 dnevi
V jutranji prometni nesreči, ki se je okoli 9. ure zgodila v predoru Dekani v smeri proti Ljubljani, je ena oseba umrla, so sporočili s Policijske uprave Koper. Avtocesta je bila zaprta več kot štiri ure, zdaj pa je promet ponovno stekel, poroča… »

V nesreči v predoru Dekani umrl 81-letni voznik

Delo pred 31 dnevi
V nesreči sta bili udeleženi dve vozili. Enaindvajsetletni voznik kombija se je lažje poškodoval. Policisti koprske uprave so bili ob 9.03 obveščeni o hujši prometni nesreči v predoru Dekani v smeri proti Ljubljani. V nesreči sta bili udeleženi… »

Huda prometna nesreča v predoru, ena oseba umrla

Zurnal24 pred 31 dnevi
Na primorski avtocesti se je v predoru Dekani zgodila huda prometna nesreča, v kateri je ena oseba umrla. "Ob 9.03 smo bili obveščeni o hujši prometni nesreči v predoru Dekani proti Ljubljani. Po prvih informacijah sta udeleženi dve vozili, ena… »

Nalet od zadaj v predoru Dekani usoden za 81-letnega voznika

Necenzurirano pred 31 dnevi
81-letni voznik osebnega avtomobila znamke Peugeot je ustavljal, ko je v zadnji del trčil 21-letnik voznik kombiniranega vozila znamke Citroen Jumper. Danes nekaj minut čez 9. uro zjutraj so bili policisti obveščeni o hujši prometni nesreči v… »

Prometna nesreča s smrtnim izidom ohromila promet na primorski avtocesti

Goriški portal pred 31 dnevi
Policijska uprava Koper je sporočila, da se je danes ob 9.03 v predoru Dekani zgodila hujša prometna nesreča. Po prvih informacijah sta bili v nesreči udeleženi dve vozili, ena oseba pa naj bi umrla. Predor Dekani na primorski avtocesti med razcepom… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem