Povezane novice

SLOVENIJA SLEDILA ITALIJI: Nadzor na mejah ostaja!

Regional 22.05.2024
Slovenija bo še za šest mesecev oziroma do 21. decembra podaljšala nadzor na meji s Hrvaško in Madžarsko, je danes sporočil notranji minister Boštjan Poklukar. Dejal je, da bo nadzor še naprej ciljno usmerjen z namenom preprečevanja kriminalitete… »

Slovenija za šest mesecev podaljšala nadzor na meji s Hrvaško in Madžarsko

RTV Slovenija 22.05.2024
Italija bo za šest mesecev podaljšala nadzor na meji s Slovenijo zaradi slabšanja razmer na bližnjem vzhodu. Kot je povedal minister Poklukar, bo Slovenija enako storila na meji s Hrvaško in Madžarsko. Vsi poudarjajo, da bo režim ostal enak kot do… »

Slovenija bo za šest mesecev podaljšala nadzor na meji s Hrvaško in Madžarsko

Mladina 22.05.2024
Nadzor bo veljal do 21. decembra. Slovenija bo še za šest mesecev oziroma do 21. decembra podaljšala nadzor na meji s Hrvaško in Madžarsko, je danes sporočil notranji minister Boštjan Poklukar. Dejal je, da bo nadzor še naprej ciljno usmerjen z… »

Slovenija za pol leta podaljšuje nadzor na meji

Zurnal24 22.05.2024
Slovenija bo za šest mesecev podaljšala nadzor na meji s Hrvaško in Maždarsko. Italija je še za šest mesecev podaljšala nadzor na meji s Slovenijo. Slovenija je lani jeseni, potem ko je nadzor na meji uvedla Italija, začela znova izvajati nadzor… »

Meja s Hrvaško in Madžarsko: Slovenija podaljšala nadzor še za pol leta

Dnevnik 22.05.2024
Notranji Minister Boštjan Poklukar je sporočil, da bo Slovenija še za šest mesecev oziroma do 21. decembra podaljšala nadzor na meji s Hrvaško in Madžarsko. Slovenija je nadzor uvedla 21. oktobra lani, predvsem zaradi poslabšanja varnostnih razmer… »

Slovenija nadzor na hrvaški in madžarski meji podaljšuje za pol leta

Delo 22.05.2024
Italija je še za šest mesecev podaljšala nadzor na meji s Slovenijo. Novo podaljšanje začne veljati 19. junija. Italija je še za šest mesecev podaljšala nadzor na meji s Slovenijo. Novo podaljšanje začne veljati 19. junija. Italijanski notranji… »

Italija nadzor na meji s Slovenijo podaljšuje za šest mesecev

Mladina 22.05.2024
Novo podaljšanje začne veljati 19. junija. Italija je še za šest mesecev podaljšala nadzor na meji s Slovenijo. Novo podaljšanje začne veljati 19. junija. Italijanski notranji minister Matteo Piantedosi je z odločitvijo že v torek zvečer v… »

BO POSTAL STALNICA? Italija znova podaljšala nadzor na meji s Slovenijo

Regional 22.05.2024
Italija je še za šest mesecev podaljšala nadzor na meji s Slovenijo. Novo podaljšanje začne veljati 19. junija. Italijanski notranji minister Matteo Piantedosi je z odločitvijo že v torek zvečer v telefonskem pogovoru seznanil slovenskega kolega… »

Novice dneva »

Slovenski košarkarji s porazom iz Litve

Dnevnik v tem trenutkuše 7 povezanih

Hvar v plamenih, v zraku kanaderji

Zurnal24 pred dvema uramaše 3 povezane

Previdno! Arso za del Slovenije izdal oranžno opozorilo

Zurnal24 pred dvema uramaše 2 povezani
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem