Povezane novice

Tri medicinske fakultete niso dovolj

Delo pred 31 dnevi
O tem, ali Slovenija potrebuje tri medicinske fakultete, se strokovna mnenja lahko razlikujejo, to, da potrebujemo celovito rešitev za zdravstvo, pa vemo vsi. Čaka nas veliko izzivov, trdega dela, oviranja, a tega se ne bojimo, je dejala rektorica… »

Podpisali pismo o nameri za študij medicine na Primorskem

Dnevnik pred 31 dnevi
Predsednik vlade Robert Golob in rektorica Univerze na Primorskem Klavdija Kutnar sta danes v Kopru podpisala pismo o nameri za izvajanje enovitega magistrskega študijskega programa medicine v novi stavbi fakultete za vede o zdravju v Izoli. Pristojni… »

Premier z rektorico primorske univerze podpisal namero o izvajanju študija medicine

RTV Slovenija 22.05.2024
Predsednik vlade Robert Golob in rektorica Univerze na Primorskem Klavdija Kutnar sta podpisala namero o izvajanju študija medicine na Univerzi na Primorskem. Za študijsko leto 2027/28 je v novem programu predvidenih sto vpisnih mest. Potem ko je vlada… »

Podpisali zavezo za tretjo medicinsko fakulteto

Delo 22.05.2024
S podpisom pisma o nameri se je univerza zavezala, da bo do aprila 2025 začela postopek za pridobitev akreditacije magistrskega študija medicine. »Sprejeli smo odgovornost, da do študijskega leta 2027/28 vpišemo prvo generacijo študentov medicine na… »

"SANJE SO POSTALE REALNOST": Golob in Kutnarjeva podpisala pismo o nameri za študij medicine na Primorskem (FOTO)

Regional 22.05.2024
Predsednik vlade Robert Golob in rektorica Univerze na Primorskem Klavdija Kutnar sta danes v Kopru slovesno podpisala pismo o nameri za razvoj in izvajanje enovitega magistrskega študijskega programa medicine v novi stavbi Fakultete za vede o zdravju v… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem