Povezane novice

Zmagovalec etape Steinhauser se je bal le Pogačarja

Dnevnik 22.05.2024
Tadej Pogačar je z novo suvereno predstavo v Dolomitih potrdil prevlado na letošnjem Giru, saj je z drugim mestom še povečal prednost v skupnem seštevku Gira. Glavna zvezda dneva, ki je začel novo temo svetovnih medijev, je zaradi svojih korenin… »

Zmaga mlademu Nemcu, Pogačar danes do drugega mesta

Delo 22.05.2024
Tudi danes Pogačar ni mogel zdržati v glavnini. Dva kilometra pred ciljem se je pognal za ubežnikom, a je vedel, da ga ne more več ujeti. Mladi Steinhauser ni mogel verjeti, koga je premagal *** Spremljali smo v živo 17:12 Še drugič na tem Giru je… »

Mladi Steinhauser ni mogel verjeti, koga je premagal

Delo 22.05.2024
Junak 17. etape je tudi danes mlad kolesar. Georg Steinhauser je edini od ubežnikov zdržal do konca in za nekaj sekund ušel Pogiju. Mladi kolesarji ne nehajo presenečati. Komaj 22-letni Nemec Georg Steinhauser (EF Education - EasyPost) je pokazal… »

Takšno delo čaka Pogačarja, ne bo lahko

Zurnal24 22.05.2024
Pred Pogačarjem in tekmeci najtežji test zadnjega tedna. Na kolesarski dirki po Italiji bo danes na sporedu 17. etapa od Selve v Val Gardeni do vrha na prelazu Brocon (159 km). Čeprav gre za relativno kratko etapo, bodo morali v njej kolesarji na čelu… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem