Povezane novice

Minnesota je izzivala Dallas – in izgubila

Delo pred 29 dnevi
Košarkarji Dallasa so kljub slabemu metu za tri premagali Minnesoto s 108:105 in povedli z 1:0. Luka Dončić in Kyrie Irving sta skupaj prispevala 63 točk. V nadaljevanju preberite: Ob le šestih zadetih trojkah bi Dallasu malokdo pripisal možnosti za… »

Kaj se dogaja z Dončićevimi krvavimi koleni?

Zurnal24 pred 29 dnevi
Slovenski zvezdnik ima težave z zdravjem. Luka Dončić je z Dallas Mavericks odlično začel finale zahodne konference, saj so Teksačani v gosteh premagali Minnesota Timberwolves (105:108). Slovenec je blestel predvsem v zadnji četrtini, skupno je na… »

DONČIĆ IN IRVING BRILJIRALA NA PARKETU: V razburljivi prvi tekmi finala pripeljala Dallas do zmage (FOTO, VIDEO)

Regional pred 29 dnevi
Košarkarji Dallas Mavericks so na prvi tekmi finala zahodnega dela severnoameriške lige NBA na gostovanju s 108:105 premagali Minnesoto Timberwolves. Slovenski zvezdnik Luka Dončić je dosegel 33 točk, osem podaj in šest skokov ter bil prvi igralec… »

Luka z izjemno zadnjo četrtino za prvo zmago

Zurnal24 pred 29 dnevi
Košarkarji Dallasa so na prvi tekmi v gosteh premagali Minnesoto s 108:105. Začelo se je finale zahodne konference, na prvi tekmi so Minnesota Timbervolves gostili zasedbo Dallas Mavericks. Prvi koš v seriji je padel po minuti in pol igre, dosegel ga… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem